A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Akt.:
A megye legjobb iskolája - Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is
A megye legjobb iskolája - Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is
Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Továbbra is keressük a megye legjobb iskoláját. De hogy ki nyeri el ezt a megtiszteltető címet, nem mi döntjük el, csakis az iskolák diákjai, pedagógusai, volt tanulói és a szülők, akik felkeresik honlapunkat, és kattintanak. Mára szoros küzdelem alakult ki az élen az általános iskolák és a középiskolák között is.

Sokáig vezetett a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola. Hétfőn ugyan a 2. helyre szorult, de nincs sokkal lemaradva, úgyhogy még bármi történhet.

Az iskola igazgatója, Nagy Attila portálunknak elárulta: nagy lelkesedéssel kapcsolódtak játékunkba, ami látszik is az eredményen. A gyerekek körében mindennapi téma a szavazás. Kérdezgetik egymástól, látták-e a legutolsó eredményeket, és persze kicsit csalódottan vették tudomásul, hogy a második helyre csúsztak. Te továbbra is buzdítják egymást, a pedagógusok is ugyanezt teszik. A Facebook-on a volt tanítványokat keresik föl, hogy ők se maradjanak ki a szavazásból. Az igazgató elárulta, sikerült a szülőket is aktivizálniuk, mégpedig az elektronikus naplón keresztül. Itt mindenki megkapta az üzenetet, hogy kattintson az iskolára.

Óriási büszkeség

Nagy Attila hozzátette: óriási büszkeség számukra, hogy ilyen sokan szeretik az intézményt. És persze szeretnének nyerne, de nem minden áron, mert ők örömmel veszik azt is, ha más iskola nyer. A játékot ötletesnek és hasznosnak tartja, hiszen erősíti a közösséget és az összefogást az iskolán belül és az iskolán kívül is. Most még fel kell kutatniuk azokat a lehetőségeket, amelyek további voksokat hozhatnak.

Mi is arra buzdítunk minden diákot, öregdiákot, pedagógust és szülőt, hogy szavazzon a jelenlegi volt iskolájára. Játékunk október 24-éig tart.


Itt lehet szavazni az iskolákra! 


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.