A megye legjobb iskolája – Reggel, délben és este is szeretünk szavazni

A megye legjobb iskolája – Reggel, délben és este is szeretünk szavazni
Miskolc – A „melyik a megye legjobb iskolája” projektünk október 24-ig elérhető a BOON-on.

Mint az ismeretes, két kategóriában, általános- és középiskolákra lehet immár második hete szavazni. – mondta a Borsod Online (www.boon.hu) projekt menedzsere, Vidó Dániel. – Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy van egy úgynevezett szavazófelület, ahol a kedvenc iskolájára ki-ki rákattinthat, majd ezután úgymond „kidobja” a program, hogy melyik tanintézmény abban a pillanatban hány százalékon áll.

Ahogy Vidó Dániel elmondta, ez tulajdonképpen ugyanúgy néz ki, mint például a DVTK-s szavazások kapcsán, az úgynevezett „villámvoks” fest, azaz ha már valaki adott egy darab szavazatot, akkor onnantól kezdve már a százalék jelenik meg. Hogy ezt mennyire volt nehéz „összerakni”?

– Egyszerű a dolog, és igazándiból az iskolák nagy száma miatt volt hosszadalmasabb a munka, hiszen a három megyében (B.-A.-Z., Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg) 400-450 iskolát vittünk be a rendszerbe. – jelentette ki a szakember. – Most ez egy új dolog portáljainkon és a Borsod Online-on is, amivel szeretnénk hagyományt teremteni. Sokan kérdezték, de egyértelmű: egy gépről, egy szavazatot lehet majd adni.

Gömöri Gergely portál menedzser elárulta azt is, hogy a projektek rajtjánál van nagy roham, és a tapasztalatok szerint a szavazás utolsó napjaiban élénkülnek meg ismét a voksolók. A legkedveltebb szavazási napszakok pedig a reggel, az ebéd időszaka és a kora este. Aki még nem szavazott, megteheti: pontosan október 24-ig!?

ÉM-JLI


Itt lehet szavazni az iskolákra! 


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?A Földes sokáig vezetett, most a második helyen

Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.