A Földes sokáig vezetett, most a második helyen

Akt.:
A Földes sokáig vezetett, most a második helyen
A Földes sokáig vezetett, most a második helyen
Miskolc – A Földesben is jól működik az összefogás, ez látszik az eredményen.

A Földes Ferenc Gimnázium az első héten vezette a középiskolák népszerűségi listáját. Most a második helyen áll az intézmény, de természetesen a diákok és a pedagógusok nem szomorkodnak emiatt, hiszen van még idő bőven, hogy mindenkit szavazásra buzdítsanak. Fazekas Róberttől, a gimnázium megbízott igazgatójától megtudtuk, a játék kezdetén az osztályfőnökök tájékoztatták a diákokat a lehetőségről. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen sokan voksoltak az iskolára. Segítette a helyzetüket az is, hogy a diákok és a szülők az elmúlt napokban sokszor látogattak a Borsod Online-ra, hiszen nagy publicitást kaptak az igazgatóválasztás körüli események. Így aki a hírekre volt kíváncsi, meglátta a játékot is, és rögtön voksolt. Fazekas Róbert azt mondta: jó érzéssel tölti el, hogy sokan vannak olyanok, akik szeretik az iskolát. Vagy azért, mert épp itt tanulnak, vagy azért, mert régebben voltak a Földes tanulói, esetleg azért, mert ismerőseiktől hallották, hogy színvonalas az intézmény. A folyosón nem szokta hallani, hogy a diákok a szavazás állásáról beszélnének, de valószínű, hogy érdekli őket, hiszen az eddigi jó eredmény ennek köszönhető.

Az öregdiákok

A megbízott igazgatót kérdeztük arról is, hogy segített-e a szavazásban a gimnázium öregdiák egyesülete. Mint mondta, az egyesület fontos szervezete a város civil szférájának. Őket erős érzelmi szálak fűzik a gimnáziumhoz, és megnyilvánulásaik mindig az iskolát segítik. De hogy a játék sikerének érdekében összefogtak-e, azt nem tudta megmondani az iskolavezető.

Játékunk október 24-éig folytatódik, addig érdemes mindenkit szavazásra buzdítani.


Itt lehet szavazni az iskolákra! 


Szavazás – Melyik megyei általános iskolát tartja a legjobbnak?

Szavazás – Melyik középiskolát tartja a legjobbnak a megyében?A megye legjobb iskolája – Sokáig az élen voltak: besegít az e-napló is

Miskolc – Keressük a megye legjobb iskoláját. Mindenki szavazzon!

Parasznyán is sokan kattintanak az iskolára

Miskolc – Hétfőn új játékot indítunk internetes portálunkon, a Borsod Online-on. Arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, melyik iskolát szeretik a legjobban az ott tanulók, tanítók, vagyis: szerintük melyik a megye legjobb iskolája.

A megye legjobb iskolája – Az Avastetői és az Árpád Vezér az élen

Miskolc – Általános iskolások! Szavazzatok ti is a megye legjobb iskolájára!

Még keressük a legjobb iskolákat

Miskolc – Éleződik a harc a megye legjobb iskolájáért folytatott küzdelemben. Lapunk és internetes portálunk közös játékát a hét elején indítottuk, és már több mint 10 ezren szavaztak kedvenc iskolájukra.

A megye legjobb iskolája: Átrendeződés az élen – minden kattintás számít!

Miskolc – Még messze van új játékunk vége, máris több mint 8 ezren keresték fel internetes portálunkat, a Borsod Online-t, hogy szavazzanak a megye legjobb iskolájára. Az első helyeken némi átrendeződés tapasztalható kedd óta. 

Minden szavazat számít, a te iskolád is győzhet!

Miskolc – Hétfőn indítottuk a „Keressük a megye legjobb iskoláját” játékunkat, máris több ezren adták le szavazatukat kedvenc általános, valamint középiskolájukra.

Keressük Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb iskoláját

Miskolc – Melyik a megye legjobb iskolája? Amelyikre a legtöbben szavaznak!

Egy gépről természetesen csak egy szavazat jöhet

Miskolc – A “melyik a megye legjobb iskolája” projektünk minden portálunk főoldalán elérhető hétfőn délutántól.