Helyi közélet

2011.06.18. 09:50

Mi történt június 17-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

<p>Borsod-Abaúj-Zemplén megye -&nbsp; Összeállításunkból megtudhatja, mi történt pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</p>

Miskolc - Gabica miskolci diáklány teljes erőbedobással készül a nyárra, hiszen a pihenés mellett dolgozni is szeretne.

A képeivel kíván kellemes nyarat családjának és barátainak.

Miskolc - Közösen szervezték a szakszervezeti konföderációk a tiltakozó demonstrációt.

Miskolc - Egy jó kis gulyás mellett a tudomány is könnyebb..

Bükkábrány - A családok fűtési költségeinek csökkentésében segít a bükkábrányi bányaüzem.

Miskolc - 50 ágyas ápolási osztály fogadja a betegeket a Diósgyőri telephelyen.

Miskolc - Major Tamás arcai címmel nyílt kiállítás csütörtökön a Színháztörténeti és Színészmúzeumban.

Felsőzsolca - A rendszer együttes megléte biztosítja a teljes védelmet a Sajó, a Hernád és a Bódva mentén.

Rövidesen kezdetét veszi Magyarország legizgalmasabb árverése, a Topaukció.

Csobaj, Szerencs - Az elmúlt években több alkalommal előfordult, hogy a nyári fürdőzések tragédiába torkoltak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A legnagyobb veszélyben az ittas fürdőzők vannak, de a bányatavakban való átgondolatlan merülések is könnyen halállal végződhetnek, illetve a horgászás is hordozhat magával veszélyeket!

Ózd - Hálaadó szentmisét tartottak az ózd-bolyoki Rózsafűzér Királynéja római katolikus templomban abból az alkalomból, hogy 20 évvel ezelőtt 1991. június 15.-én szentelték pappá Baranyák Béla atyát a templom plébánosát.

Kazincbarcika - Tompa Mihály nevét vette fel az egykori Herman Ottó Tagiskola, mely a jövőben a református egyház fenntartásában működik.

Kisvárda, Cigánd - A Kisvárdai Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett 4 személyt, akik a megalapozott gyanú szerint Kisvárda, Nyírtass, Kékcse és Dombrád településeken vagyon elleni bűncselekményeket követtek el.

Szirmabesenyő - 2011 áprilisában meghirdetett „Zöldtan-óra” környezetvédelmi pályázati felhívásra több mint 50 pályázat érkezett az ország minden részéből.

Miskolc - Felhívással fordulunk Miskolc város lakosságához, hiszen lakókörnyezetünk tisztán tartása és rendezettsége közös ügyünk!

(1 hozzászólás)

Szerencs, Taktabáj - Újabb uzsorásokkal szemben indított eljárást a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A négy gyanúsított az úgynevezett uzsorakölcsönökkel a megfélemlített sértettek rászorult helyzetét használta ki, így súlyos nélkülözésnek tették ki őket és családtagjaikat. Többek között élelmiszereket is adtak kölcsön uzsorára, például 5 csirke szárny 2000 forintba került a klánnál.

Mezőkövesd - Végéhez közeledik a Kavicsos-tó szabadidőpark kialakítása. A parkolók, a játszótér, a sétányok már elkészültek.

Miskolc - Igazi fesztiváli hangulat uralkodott csütörtök délután és este a miskolci belvárosban.

Miskolc - A középiskolásoknak indított Tudásgyár posztere került fel a miskolci Avas szálló homlokzatát takaró kerítésre. A Tudásgyár ingyenes nyári táboraiba várja azokat, akiket érdekel a film, színház, zene, irodalom, képzőművészet és helyismeret.

Mezőkövesd - A család témában projektzáró kiállítás nyílt a Szent Imre Tagiskolában. A tárlat megnyitóját június 3-án tartották meg a mezőkövesdi oktatási intézményben.

Miskolc - Csütörtökön üléseztek a miskolci önkormányzati képviselők. Így szavaztak a fontosabb témákban.

Miskolc - A vastagbéldaganat a második leggyakoribb, halált okozó daganat, minden huszadik ember érintett benne.

Miskolc - Pártállástól függetlenül szólítja utcára az Északkelet-Magyarországon élőket az MSZP jövő héten keddben délutánra – mondta Gúr Nándor, az MSZP országgyűlési képviselője, a megyei szövetség elnöke pénteken délelőtt.

Nyékládháza - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 35-ös számú főúton Nyékládháza mellett pénteken délután.

Kedves olvasóink, kedves fórumozók!

Felsőzsolca - Egy felsőzsolcai földtulajdonos kereste meg szerkesztőségünket azzal kapcsolatban, hogy hosszú hónapok óta szóra sem méltatja őt az illetékes minisztérium annak kapcsán, hogy mi lesz azzal a földjével, ahol gátat építenek, ahonnan sok-sok teherautónyi földet elhordtak már. Azt mondja, hogy nincs egyedül azzal, hogy február óta szóra sem méltatják.

(1 hozzászólás)

Miskolc - A Miskolci Egyetemen megkezdődött az idei diplomaátadások sora. Pénteken két kar végzősei vettek át oklevelet.

(2 hozzászólások)

Nézze meg, milyen programok várják Önöket a Múzeumok Éjszakáján!

Miskolc - Az MVK Zrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Utasait, hogy 2011. június 20-án és 21-én a 21-es, valamint június 22-én és 23-án pedig az 1-es és 1A-s autóbuszok vonalán a menetrendben közzétett garantáltan alacsonypadlós járatok helyett a meghirdetett járatok utáni indulásban közlekedik alacsonypadlós autóbusz.

(1 hozzászólás)

Miskolc - Megtartottuk péntek délután gyermeknapi rajzpályázatunk díjkiosztó ünnepségét.

Miskolc - Felbecsülhetetlen értékű hun kori kincseket tekinthetünk meg a hét végén Miskolcon.

Budapest, 2011. június 17., péntek (MTI) - Halálra gázolt a vonat egy 43 éves budapesti férfit péntek délután a Heves megyei Ludas és Nagyút között, emiatt késésekre kell számítani a Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonalon.

Milyen lesz az időjárás hétvégén? Itt megtudhatja!

Miskolc - Országszerte ma rendezik meg a Múzeumok éjszakáját, így megyeszerte is izgalmas programok várják az érdeklődőket.

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Fazekas és Dózsa György utcák kereszteződésében pénteken délután.

A kisklubok reménykednek. Arra várnak, hogy az MLSZ elnöke beváltja ígéretét.

José Luque után újabb hispániai labdarúgó folytatja a a pályafutását Diósgyőrben. A 31 éves középpályás a spanyol és a portugál első osztályban is szerepelt.

Piliscsaba térségében – technikailag nagy kihívásokat rejtegető terepen – zajlott az Országos Középtávú Egyéni és Váltóbajnokság. Mind az egyéni, mind a váltóversenyen kiemelkedő eredményeket értek el a Diósgyőri Tájékozódási Futó Club tagjai.

Miskolc - A 12 éves miskolci Hercsik Vince 2011-es versenynaptárát bármely profi élsportoló megirigyelné. A Hell Racing Team tehetsége közel 30 hazai és nemzetközi futamon ül gokartba idén, határon innen és túl: a magyar és szlovák bajnoki futamok mellett számos európai megmérettetésen indul, sőt, januárban már Floridát is megjárta. Legutóbb a gyöngyösi bajnoki futamot követően adtunk hírt róla, és Vince azóta sem sokat pihent.

Valencia - Csütörtökön reggel megkezdődött a GP3 Series hivatalos tesztje Spanyolországban. A kétnapos teszt után a jövő hétvégén szintén Valenciában rendezik a versenysorozat következő futamát.

A Magyar Labdarúgó Szövetség június 21-én, kedden 10 órakor tartja a 2011/2012-es NB I-es bajnokság sorsolását az MLSZ székházában.

Miskolc - Bensőséges hangulatú ünnepségre került sor pénteken délelőtt a miskolci Calypso kisvendéglőben.

Játékosok megszerzéséről is szeretnének tájékoztatást adni.

Tököl - A múlt hétvégén rendezték meg a Hell Országos Pro Drift Bajnokság 3. fordulóját Tökölön, ahol többek között a felsőzsolcai Porkoláb Péter is rajthoz állt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában