Még várni kell pár napot

Akt.:
Még várni kell pár napot
Játékosok megszerzéséről is szeretnének tájékoztatást adni.

Bő egy héttel ezelőtt dr. Zsiga Marcell, a Miskolc – sportért is felelős – alpolgármestere azt nyilatkozta lapunknak, hogy ,,néhány napon belül, szinte biztos, hogy még ezen a héten” (mármint a múlt héten) sajtótájékoztató keretében számolnak majd be a szerveződő, az élvonalbeli női kosárlabda bajnokságban elindulni szándékozó sportszervezettel kapcsolatos tudnivalókról. Ez a tervezett nyilvánosság elé lépés azonban még várat magára. Arról, hogy mikor kerülhet erre sor, és hogy miért nem jött össze eddig, dr. Zsiga Marcell érdeklődésünkre a következőket válaszolta:

– Nem csak a tervekről szeretnénk beszámolni, vagy hogy milyen szervezeti formában fog működni ez a klub, hiszen vélhetően a sportbarátokat ettől sokkal jobban érdekli, hogy kiket, milyen játékosokat láthatnak majd a pályán. Ezen a téren is folynak tárgyalások, és már tényleg csak néhány nap és megtartjuk ezt a tervezett tájékoztatót.

Bár dr. Zsiga Mercell nem mondta, hogy a megszületés előtt álló sportszervezet részéről ki folytat tárgyalásokat a játékosokkal, lapunk információ szerint ez a személy nem más, mint a csapat leendő szakvezetője, Milen Vukicevic (aki korábban már két alkalommal irányította a DKSK női csapatát az élvonalban). 

Megvan az önkormányzat partnersége

Néhány napon belül sajtótájékoztatót tarthatnak az A-csoportos női kosárlabdacsapatról.

DKSK: Már az élvonalbeli indulást tervezgetik

Az elinduláshoz szükséges tőke rendelkezésre áll a DKSK 2011-nél.

A MISI SC is nevezhet az élvonalra

Miskolc – Az NB I/B-ben a 3. helyen végzett Miskolci Sportiskola SC női kosárlabdacsapata is élvonalbeli lehet.

 

 

 

 A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .