Bűnügyi összefoglaló

2023.10.29. 19:00

Halálos gázolás, miskolci szatír, barbár vendégszurkolók

Ez a hét sem telt eseménytelenül a vármegyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk, milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében október 23-a és 29-e között.

Boon.hu

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Kutyasétáltató nőre támadt a miskolci szatír

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szexuális kényszerítés bűntette miatt, aki Miskolcon az egyik futball stadion környékén kutyát sétáltató nő irányába ment, mellé érve egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és megmarkolta intim testrészét.

Kattant a bilincs: Miskolci áruházakból lopott a férfi

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2023 nyarától kezdődően kilenc miskolci áruházban követett el lopási cselekményeket.

Barbár vendégszurkolók törhették be a miskolci busz ablakait vasárnap

Rongálás miatt indított eljárást a rendőrség a garázdák ellen.

Brutális: A forgalom közepén húzta a hajánál fogva a földön és verte a nőt Miskolcon

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Csak azért ismerkedett meg a lánnyal, hogy meglophassák a családját

Nyilvános ülést tart a Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa csütörtökön a jelentős értékre elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmény miatt indult büntetőügyben.

Nem fogott kezet, eszméletlenre verték

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt két férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és kifosztás bűntette miatt.

Lebuktatta a riasztó a bolti tolvajt Arlón

Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói egy helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A bíróság nem látta bizonyítottnak, hogy a férfi ölte meg az élettársát Vattán

A Miskolci Törvényszék ítéletet hirdetett annak a férfinak az ügyében, aki volt élettársának holttestét egy lakott területen kívül eső illegális szemétlerakóban rejtette el.

Állatkínzás miatt ítélték el a miskolci férfit

A Miskolci Járásbíróság tárgyalás mellőzésével döntött annak a férfinak az ügyében, akivel szemben állatkínzás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Rendőrnek adta ki magát az unokázós csaló Miskolcon - Kétmilliót és az ékszereket is vitte (videóval)

A legenda az volt, hogy a nő fiát külhonban letartóztatták, az óvadékhoz sürgősen pénzre van szükség. A magát rendőrnek kiadó telefonáló a sértett által felajánlott közel kétmillió forintot keveselte, így ékszereket is kicsalt áldozatától. A rendőrök végül elfogták a csalókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában