Unikornis szagolta ki a „bűnt”

Akt.:
Unikornis jól dolgozott
Unikornis jól dolgozott
Bükkábrány, Mezőkövesd – A mezőkövesdi rend­őrök Unikornis nevű kutyájuk segítségével fogták el a betörőket.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse egy 24 éves és egy 19 éves helyi férfival szemben. A bejelentés szeptember 15-én, a reggeli órákban érkezett.

Eltűnt a pénztárgép

A bejelentő elmondta, hogy a családi házának egyik melléképületébe ismeretlen személy betört és onnan egy pénztárgépet tulajdonított el a benne lévő pár száz forinttal. A rendőrök azonnal a családi házhoz mentek és adatgyűjtést, helyszíni szemlét hajtottak végre. Az eljárás során a nyomozók nyomkövető kutyát kértek a helyszínre, amely szolgálati eb azonnal munkához is látott és hamarosan egy helyi portánál jelzett. A rendőrök bementek a házba és a két férfi közül az egyiket a padláson elbújva találták meg. A házkutatás során egy kazánból került elő az ellopott pénztárgép.

A nyomozók a rendőrőrsre előállított két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értéket pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

ÉM


Ungvári László kedvencével, Mirával, a 7 éves nyomkövetővel
Debrecen - A munka a kutyáknak játék, a rendőröknek nélkülözhetetlen segítség. Ha az intézkedő rendőrök kutyás segítséget kérnek kollégáiktól, azok csak „előveszik” azt, amelyik az adott feladatra ki van képezve – merthogy az ebek is külön „szakmákkal” rendelkeznek – és indulnak a helyszínre. De ...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Bükkábrány.
BOON.HU


hirdetés