Labdarúgás

2024.05.01. 12:05

Bajnokavatót terveztek, de az ellenfél nem tud elmenni

A hajrájához ért a vármegyei I. osztály küzdelemsorozata (is), már csupán öt forduló van hátra a 2023/2024-es bajnokságból.

A hét végi körben a már aranyérmes, veretlenül első helyen álló Ózd-Sajóvölgye hazai környezetben, szombaton 17 órától a Hidasnémeti VSC-t fogadta volna. Azért csak ,,volna", mert a találkozó elmarad, miután a vendéggárdánál öt egészséges mezőnyjátékos áll rendelkezésre különböző okok miatt. A helyzetet, hogy ezúttal kevesen lennének, jelezték az észak-borsodiaknak is, kérve őket, hogy találjanak egy másik időpontot a meccs megrendezésére, azonban ez az egyeztetés nem járt sikerrel, azért sem – amint az a Sajóvölgye közösségi oldalán megjelent – erre a kilencven percre tervezték a bajnokavatót, hirdették meg szurkolóik számára ezen eseményt.

A mérkőzésre tehát nem kerül sor, így a listavezető játék nélkül kapja meg a 3 pontot, 3-0-s gólkülönbséggel.

A szituációt, a létszámhiányt, az összecsapás lemondását a HVSC részéről természetesen jelezték az MLSZ vármegyei igazgatóságának, kedden este.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!