Vasárnap és hétfőn nem lesz meleg víz az Avason

Melegvíz szünet - illusztráció
Melegvíz szünet - illusztráció - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – A MIHŐ Kft. tájékoztatja az avasi városrészben távhőszolgáltatást igénybe vevő díjfizetőit, hogy a geotermikus beruházást végző Miskolci Geotermia Zrt. kérésére 2012. október 07-én (vasárnap) 0:00 órától várhatóan október 08-án (hétfő) 24:00 óráig (48 óra időtartamra) szünetel a fűtés és használati melegvíz-szolgáltatás az avasi lakótelepen.

A szolgáltatási szünet annak érdekében történik, hogy a fűtési szolgáltatás megkezdése előtt beépítésre kerüljenek a geotermikus hőenergia csatlakozásához szükséges elzáró szerelvények. A kivitelezés eredményeként, a 2012-2013 fűtési szezonban a geotermikus energia hasznosításával a miskolci távhőellátó rendszer egy új hőforrással bővül, amely nem csak a környezetvédelem, a megújuló energia hasznosítása, hanem a távhőszolgáltatás gazdaságosságának javítása terén is előrelépést jelent.

A szolgáltatás szüneteltetését követően, a fűtési idényben várhatóan nem kerül sor újabb leállásra a geotermikus beruházás munkálatai miatt.

A Miskolc Holding Zrt. műszaki ellenőrzése alatt fokozott ütemben zajlanak a vezetéképítési és egyéb munkálatok annak érdekében, hogy megkezdődhessen a geotermikus hőenergia szolgáltatása, amelyhez az elzárószerelvények beépítése elengedhetetlen a fenti időpontban.

A MIHŐ Kft. és a Miskolci Geotermia Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a fenti munkálatokat mielőbb elvégezze.Avas.
BOON.HU


hirdetés