Újfehértó hírei

2012.02.22. 10:00

Siker Kisvárdán

Az Újfehértói Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubjának Gyöngyvirág népdalköre nyugdíjas Ki mit tud-on vett részt. A regionális elődöntőre február 18.-án szombaton került sor Kisvárdán, a Várszínház és Művészetek Háza színháztermében.

Az Újfehértói Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubjának Gyöngyvirág népdalköre nyugdíjas Ki mit tud-on vett részt. A regionális elődöntőre február 18.-án szombaton került sor Kisvárdán, a Várszínház és Művészetek Háza színháztermében. A 9-21 óra között rendezett elődöntőn 94 műsorszám szerepelt három (Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén ) megyéből. A mi népdalkörünk este hét óra után állhatott színpadra, ahol mezőségi és szabolcsi népdalokat énekeltek. A műsorszámokat szakmai zsűri értékelte, a verseny eredményéről utólag értesültünk, mely szerint bejutottunk az országos középdöntőbe. Ezt a versenyt Hévízen tervezik lebonyolítani kora tavasszal, ahonnan a legjobbak, az országos döntőbe kerülnek.

A verseny előtti időszakban a népdalkör tagjai lelkesen gyakoroltak Horváth Anikó tanárnő vezetésével, hiszen az ő szakmai hozzáértése és munkája is szükséges ahhoz, hogy ilyen szép eredményeket érjen el ez a kis közösség. A sikernek nagyon örültek a tagok, és kitartóan, fáradhatatlanul készülnek a következő megmérettetésre, ahol ők képviselhetik térségünket.

Tamás Lászlóné

Címkék#lakóhelyem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!