szon-sportoldal

2008.12.12. 09:31

Túlélő túrával felérő program

<p>Éppen annyi ideje maradt a Betonút-NRK női röplabdacsapatának, hogy szusszanjon egyet. Az azerbajdzsáni kupatúrától visszatérő nyírségi egylet vasárnap már Kaposváron lesz jelenése.</p>

Az aktuális bajnoki mérkőzést kedden a Gödöllő elleni hazai rangadó követi, alig negyvennyolc órával később pedig az Azerrail Bakuval szemben próbálja meg kiharcolni a továbbjutást a nemzetközi színtéren. A sorozat zárásaként a jövő hét végén a Békéscsaba vizitál a bujtosi csarnokban. Szó mi szó, eme program felér egy túlélő túrával.

– Négyből négy győzelem a terv, persze, ahhoz, hogy ezt megvalósítsuk, mindennnek klappolni kell – vezette fel az esztendő utolsó, négy felvonásból álló „műsorszámát” Ludvig Zsolt, a Nyíregyháza edzője. – A kaposvári mérkőzésen egyértelműen kötelező a győzelem, még úgy is, hogy a kulcsemberek közül néhányan pihenőt kapnak. Annál is inkább, mert megfelelő erőbeosztás nélkül képtelenség megfelelni az elvárásnak. A három bajnoki találkozót nagyon szeretnénk hibátlanul letudni, hab lenne a tortán, ha a Challenge Kupában is búcsúztatnák az azerei együttest. Előbb azonban gond és főként sérülés nélkül legyünk túl a somogyi meccsen. A hazaiak még nem nyertek, ezért sem lehet más célunk, mint a minél biztosabb siker.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!