Szikszó hírei

2019.02.07. 11:23

Éjszakai fürdőzés Szikszón, nem csak szerelmeseknek

Szikszó – Igazán romantikus hangulatban telhet el majd az év első éjszakai fürdőzése a szikszói uszodában.

Szikszó – Igazán romantikus hangulatban telhet el majd az év első éjszakai fürdőzése a szikszói uszodában.

A Valentin-nap jegyében ugyanis egy szaunaprogramot állítottak össze a szervezők.

Már pontért

Évek óta tartanak rendszeresen szaunaszeánszokat a fürdőben, az idei első alkalmat február 9-ére hirdették meg egy éjszakai fürdőzéssel egybekötve. Ugyanakkor ez az első – de nem utolsó – programja az uszodának, amellyel kapcsolódik a Szikszó30 programhoz, ami azt jelenti, hogy az a szikszói állandó lakos, aki szombatig kiváltja a programkártyáját már kérheti bele a pontját a rendezvényen.

Noha a szaunaszeánsz a Valentin-nap jegyében telik, azonban nem csak a szerelmespárokat várják. A részvételhez azonban előzetes regisztráció szükséges, amit akár a helyszínen, a jegypénztárban is meg lehet tenni. Az éjszaka folyamán igazán különleges felöntésekre számíthatnak a szaunázók, így például lesz gyömbéres narancsos pilin, édes kis semmiség és mézes jeges borzongás nevű is.

Szaunaszeánszokat minden hónapban rendeznek majd az év hátralévő részében is az uszodában, és ezeknek mindegyike kapcsolódik majd a város születésnapi programsorozatához, vagyis minden alkalommal gyűjthetik a pontot a résztvevők. Természetesen – a már szokott módon – egyéb programokkal is várják majd az év folyamán a látogatókat, amelyek szintén részesei lesznek a Szikszó30 pontgyűjtési akciónak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!