Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.02.19. 08:27

Jótékonysági bál a fehérgyarmati gimnáziumban

Fehérgyarmat - A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnáziumban 2013. február 9-én, szombaton este 8 órától tartottuk az ez évi jótékonysági bálunkat.

Fehérgyarmat - A fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnáziumban 2013. február 9-én, szombaton este 8 órától tartottuk az ez évi jótékonysági bálunkat. A rendezvényt Dr. Tilki Attila, térségünk országgyűlési képviselője, Fehérgyarmat város polgármestere nyitotta meg, majd az iskolaszék tagja Virágh Csaba köszöntötte a mulatni vágyókat.

A bált Kovács Sándor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés alelnöke is megtisztelte a részvételével. A műsorokat a gimnázium diákjai adták. Először Molnár Mátyás János és Veress Dávid iskolánk 9.b osztályos tanulói egy paródiát adtak elő, majd Péter Vivien, 9.k osztályos tanuló énekelt, végezetül a 13. a osztályos tanulóink egy fergeteges magyar tánccal nyitották meg a bált.

A vacsorát a Szamos Étterem szolgáltatta, mely hidegtálas ellátásból és őzpörköltből állt. A zenéről Varga Zsolt gondoskodott. Éjfélkor tombolasorsolás volt, amelynek tárgynyereményeit a fehérgyarmati vállalkozók, vállalatok, az intézménybe járó diákok szülei ajánlották fel. A rendezvény bevételét az oktatást segítő tartós tárgyi eszközökre kívánjuk fordítani.

Kondor Borbála

igazgatóhelyettes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!