Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.18. 09:49

Élelmiszer adomány a záhonyi kollégistáknak

Záhony - Tartós élelmiszerekből álló csomagokat adományozott a záhonyi Dr. Béres József Kollégium diákjainak a Magyar Vöröskereszt Kisvárdai Területi Szervezete.

Záhony - Tartós élelmiszerekből álló csomagokat adományozott a záhonyi Dr. Béres József Kollégium diákjainak a Magyar Vöröskereszt Kisvárdai Területi Szervezete.A záhonyi nevelési intézmény a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt egyik megyei bázisiskolája, diákjai hosszú évek óta tevékenyen részt vesznek a legnagyobb hazai segélyszervezet munkájában. Más programok mellett részesei voltak a kisvárdai Tesco áruházban karácsony előtt szervezett sikeres adománygyűjtésnek is.

A területi szervezet a napokban hat hátrányos helyzetű záhonyi kollégista családjának adományozott egy-egy tartós élelmiszerekből álló csomagot. A határvárosi kollégistáknak Tancsik Róbert, a vöröskereszt bázisiskolai szervezetének ifjúsági vezetője adta át a csomagokat.

Katona Dávid

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!