Sport

2017.06.04. 14:05

Cigánd SE: Becsületesen készültünk az utolsó mérkőzésre

Cigánd, Nyíregyháza - Vasárnap Nyíregyházával csap össze Cigánd a labdarúgó NB II. 38. fordulójában.

Cigánd, Nyíregyháza - Vasárnap Nyíregyházával csap össze Cigánd a labdarúgó NB II. 38. fordulójában.

Nyíregyháza Spartacus FC – Cigánd SE (Nyíregyháza, vasárnap, 18.00)

Szénay Péter, a Cigánd SE szakmai igazgatója: – Becsületesen készültünk az utolsó mérkőzésre, szeretnénk tisztességesen, emelt fővel befejezni a bajnokságot, annak ellenére, hogy búcsúzunk a második vonaltól. Érdekes szezont hagyunk magunk mögött, hiszen kis szerencsével – és ha jobb százalékban használjuk ki a helyzeteinket jó pár meccsen – még most, a záró fordulóban is lett volna esélyünk a bennmaradás kivívására. Sajnálom, sajnáljuk, hogy nem így alakult, amit tudtunk, megcsináltunk, elvégeztünk a játékosokkal, de sajnos a tavasszal hiányzott a keretünkből egy minőségi csatár. A személyes sorsomról egyelőre nem tudok nyilatkozni, csak pár napon belül fog eldőlni, hogyan tovább. Annyi biztos, hogy jelenleg otthon dolgozom a Szlovák Labdarúgó Szövetségnek, és a cigándi munkát ezzel párhuzamosan végeztem. A vasárnapi mérkőzésen nem lesz velünk Oltean, aki családi okokra hivatkozva kikérte magát, valamint Baksa, aki Kárpátalja válogatottjával Cipruson tartózkodik a függetlenségért vagy autonómiáért küzdő, illetve kulturális régiókat képviselő csapatok Európa-bajnokságán.

A cigándiak várható kezdőcsapata: Sánta – Molnár, Raducu, Csicsvári, Kasza – Balogh A., Sándor, Kuti, Varga K. – Katona, Angyal.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!