Sport

2016.02.28. 11:35

Tíz emberrel is jobb volt a Mezőkövesd

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II. 17. fordulójában a Mezőkövesd együttese hazai pályán aratott győzelmet a Balmazújváros felett.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II. 17. fordulójában a Mezőkövesd együttese hazai pályán aratott győzelmet a Balmazújváros felett.

Jegyzőkönyv

Mezőkövesd Zsóry FC – Balmazújváros FC

1-0 (0-0)

Mezőkövesd, 1500 néző. V.: Németh Á.


Mezőkövesd: Horváth T. – Vági, Szeles, Devecseri, Fótyik – Tóth B. (Nicorec, 78.), Hegedűs D. – Molnár G. (Sós B., 85.), Szatmári L., Heffler N. – Fröhlich (Dombó, 28.). Vezetőedző: Pintér Attila.

Balmazújváros FC: Gazsi – Bokros, Papp F., Kiss L., Virág – Karikás (Kovács Á., 60.), Sigér (Belényesi, 78.), Kónya, Istenes (Vajda, 21.) – Fekete Á., Pintér N. Vezetőedző: Feczkó Tamás.


Gólszerző:Heffler N. (1–0) az 54. percben


23. perc: Karikás indult a jobb oldalon egy előre rúgott labdára. Horváth T. nem érte el a labdát, a vendégek középpályását viszont gólhelyzetben buktatta. A játékvezető nyomban kiállította a kapust (akinek helyére Dombó állt be, Fröhlichet pedig lehozta Pintér Attila).

54. perc: Tóth B. indította Heffler N.-t, aki egyedül vezette a kapura a labdát, majd 16 méterről, ballal, Gazsi mellett a kapu bal oldalába helyezett, 1-0.

Jók: Heffler N., Hegedűs D., Fótyik, Tóth B., Szeles, Devecseri, ill. Virág.


Pintér Attila: – A kiállítás előtt is irányítottuk a játékot, majd megfogyatkozásunkat követően is fegyelmezetten és fölényben futballoztunk. Teljesítményünkkel elégedett vagyok, kilenc mezőnyjátékossal is jobbak voltunk ellenfelünknél.

Feczkó Tamás: – Az a csapat, amelyik nem szerez gólt, nem nyer mérkőzést. A szünet után nem úgy kezdtünk, ahogyan az öltözőben megbeszéltük, és ez megbosszulta magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!