Sport

2015.09.29. 15:24

Bp. Honvéd vs. DVTK - Keresünk 1000 nézőt, ki tud róluk?

Miskolc - A múlt szombaton, a labdarúgó NB I 10. fordulójában lejátszott Budapest Honvéd – Diósgyőri VTK (2-1) mérkőzésen a rendező klub 2012 főben jelölte meg a hivatalos nézőszámot. Ezt a helyszínen jelen volt kollégáink picit túlzónak tartották, ezért a második félidőben körbe fotózták a lelátókon lévőket.

Miskolc - A múlt szombaton, a labdarúgó NB I 10. fordulójában lejátszott Budapest Honvéd – Diósgyőri VTK (2-1) mérkőzésen a rendező klub 2012 főben jelölte meg a hivatalos nézőszámot. Ezt a helyszínen jelen volt kollégáink picit túlzónak tartották, ezért a második félidőben körbe fotózták a lelátókon lévőket.A fotók alapján következhetett a pöttyözés és a számlálálás és a következőkre jutottunk: a vendégszektorban 263 diósgyőri szurkoló drukkolt a csapatának, míg a hazai ultratáborban, és a fedett lelátó alatt összesen 698-an voltak. Ez mindösszesen 961 néző, és jóval kevesebb (1.051) annál, mint amit a Budapest Honvéd közzé tett.​



Korábbi cikkeink a nézőszámokról:

Miskolc, Nyíregyháza - Folytattuk a népszámlálást a DVTK soros bajnokiján, ezernél is több volt a bemondott a számláltnál. tovább »

Miskolc - Több stadionban tapasztalhattuk, hogy a nézőszám felfelé kerekítéséből is sportot űznek, ezek után szétnéztünk a saját portánkon, vagyis a DVTK stadionjában. tovább »

Nem 1000, de nem is 1917, hanem 1154 volt a Dunaújváros – Diósgyőr tényleges nézőszáma. tovább »


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!