Pozitív élmény

2024.05.27. 11:20

Jó szájízzel távoztak Miskolcról

Egy étterem segítette ki szorult helyzetéből a párt, megköszönték neki.

Szép gesztus volt az étterem részéről

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pressmaster

Szívmelengető élményekkel távozott egy turistaként a városban járó pár Miskolcról, a történetüket meg is osztották tegnap egy miskolci facebook csoportban. Mint írják, lerobbant az autójuk Miskolc belvárosában,  és az esélytelenek nyugalmával kezdtek segítségért telefonálni. Úgy két óra múltán meg is éheztek, és a neten szörfözve találtak egy pizzériát, úgy döntöttek, onnan rendelnek. Este 9 volt már ekkor. Telefonáltak, elmondták, mi történt. 

Olyan kedvességet és segítőkész hozzáállást tapasztaltunk, ami a mai világban ritka. Van e szükségünk pl takaróra, teára esetleg szállásra, mivel mondtam, hogy valószínű kocsiban alvás lesz" – számol be a történtekről a posztoló. Ami pedig ezután történt, az nem mindennapi. Egy óra múlva megérkezett a pizza, legnagyobb meglepetésükre, a rendelést ajándékba kapták, nem kellett kifizetni. „Kitartást! Jó étvágyat!"- ez állt a számlán, a fizetendő összeg pedig át volt húzva.

A bejegyzés ITT tekinthető meg!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában