Sport

2015.08.29. 10:37

Leisztinger nem mindennapi látogatása Diósgyőrben

Miskolc - Öt éve tartozik a DVTK labdarúgócsapata a több milliárd forintos magánvagyonnal rendelkező Leisztinger Tamás érdekeltségébe, de olyanra, ami ezen a héten történt, még nem volt példa.

Miskolc - Öt éve tartozik a DVTK labdarúgócsapata a több milliárd forintos magánvagyonnal rendelkező Leisztinger Tamás érdekeltségébe, de olyanra, ami ezen a héten történt, még nem volt példa. A háttér tulajdonos kilátogatott egy edzésre, és hosszú perceken át szemlélte a csapatot.

,,Nem tudtam, hogy ez ilyen kuriózum. Egyébként még aznap fel is hívott Leisztinger Tamás telefonon, és beszélgettünk a csapatról” – mondta ezzel kapcsolatban Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője az Észak-Magyarországnak.

ÉM


[poll id="998"]


Miskolc - A tizenhárom bajnoki óta veretlen Újpest FC lesz a Diósgyőri VTK vendége szombaton. A mérkőzésről élőben tudósítunk 18 órától. tovább »

Miskolc - "Számtalanszor megmutattuk már, hogy amikor a csapat és a szurkoló egymásra talál akkor nincs semmi, ami megállíthat minket!" - A szombati DVTK - Újpest rangadóra hívnak mindenkit a diósgyőri ultrák. tovább »

Miskolc - Múlt héten csatlakozott a DVTK edzéséhez a 22 éves Manjrekar James, aki az előző bajnokságban a Pécset erősítette. A háromszoros kanadai válogatott játékos a mai napon aláírta szerződését Diósgyőrben, miután a játékengedélye is megérkezik, már csak a szakmai stábon fog múlni, mikor mutatkozhat be a DVTK címeres mezében. tovább »

Miskolc - Miskolcon 2015. augusztus 29-én, szombaton 18 órakor rendezik a DVTK – Újpest FC OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!