DVTK vs. Újpest – Ultras Diósgyőr: “A DVTK családnak a szíve az erőssége!”

A fergeteges hangulat garantált a diósgyőri ultrák részéről
A fergeteges hangulat garantált a diósgyőri ultrák részéről - © Fotó: Homoky György
Miskolc – “Számtalanszor megmutattuk már, hogy amikor a csapat és a szurkoló egymásra talál akkor nincs semmi, ami megállíthat minket!” – A szombati DVTK – Újpest rangadóra hívnak mindenkit a diósgyőri ultrák.

Hullámvölgyek és nehéz idők mindig is voltak Diósgyőrben, de együtt mindig túljutottunk rajta, hiszen még a legsötétebb árnyat is legyőzi a reggeli napfény. Most is ilyen sötét időket élünk, amikor a csapat csak ránk számíthat, érezniük kell minden egyes percben, hogy mögöttük vagyunk. Számtalanszor megmutattuk már, hogy amikor a csapat és a szurkoló egymásra talál akkor nincs semmi, ami megállíthat minket!

Ezt kell tennünk szombaton is, amikor az Újpest látogat hozzánk és megmutatni, hogy a DVTK családnak a szíve az erőssége!

Használja ki mindenki a klub által felkínált – és az adott helyzetben joggal elvárható – lehetőségeket és töltsük meg a lelátókat!

A kanyarban a Te hangodra is szükség lesz!” – olvasható a diósgyőri ultrák Facebook oldalán.


Ön szerint mi lesz a DVTK - Újpest mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

DVTK vs. Újpest – A rendőrség is készül a szombati rangadóra

Miskolc – Miskolcon 2015. augusztus 29-én, szombaton 18 órakor rendezik a DVTK – Újpest FC OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. tovább »