Sport

2015.02.23. 13:48

Négy plusz egy távon, a Bükkben

A 23. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalra június 6-án, szombaton Miskolcra várják a sportbarátokat. A 4. Maratoni Hétvége első versenynapjára már elindult az előnevezés.

A 23. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny elnevezésű nemzetközi terepfutó viadalra június 6-án, szombaton Miskolcra várják a sportbarátokat. A 4. Maratoni Hétvége első versenynapjára már elindult az előnevezés.

A Majális-parkban, a Királyasztal környékén kialakított erdei stadionból a 10, 5 km-es, 330 méteres szintemelkedéssel nehezített körpályán teljesíthetik a választott távot a futók. A pálya talaja 95 százalékban dózer-, illetve erdei út. A házigazda Marathon Club SE tagjai maraton (42,3 km, egyéni és 4 tagú váltó), félmaraton (21 km), kismaraton (10,5 km), illetve minimaraton (3,5 km) versenyszámokat írtak ki. Ez utóbbi távot futva és túrázva is teljesíteni lehet, így a család minden tagja találhat magának sportos elfoglaltságot ezen a csodálatos természeti környezetben eltöltött napon.

A versenyt eddig az Amerikai Egyesült Államokból, Angliából, Ausztráliából, Ausztriából, Hollandiából, Kanadából, Etiópiából, Németországból, Norvégiából, Olaszországból, Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Ukrajnából érkezett sportolók tisztelték meg jelenlétükkel, akik a hazánk minden részét képviselő futókkal vették fel a küzdelmet.

Május 17-ig kedvezőbb a nevezés

Fontos információ, hogy a rangos eseményre az elektronikus előnevezés már javában zajlik a www.hegyimaraton.hu honlapon! Pénztárcakímélő, ezáltal szintén lényeges információ, hogy a helyszíninél sokkal kedvezőbb feltételek mellett május 17-én, 24.00 óráig van lehetőség a jelentkezésre.

A további részletekért érdemes böngészgetni a www.hegyimaraton.hu honlapon található versenykiírást, de az ott található e-mail címeken és telefonszámokon is felvilágosítást lehet kérni.

A 4. Maratoni Hétvége második napján, június 7-én, vasárnap a 4. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros rangsoroló versenyre kerül sor, melyről a www.miskolcmaraton.hu honlapon lehet informálódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!