Sport

2014.06.12. 11:03

Neymar vs Balotelli: mi tudjuk, ki nyerne és videónk is van róla!

Egy másfél perces ütközetet szerveztünk a két világsztárnak. A meghívást örömmel elfogadták és reménykedtünk, hogy egyik sem sérül meg nagyon a vébé előtt.

Egy másfél perces ütközetet szerveztünk a két világsztárnak. A meghívást örömmel elfogadták és reménykedtünk, hogy egyik sem sérül meg nagyon a vébé előtt. Szerkesztőségünkben egy óriási digitális csata zajlott a brazil Neymar és az olasz Balotelli között, mert nem tudtuk eldönteni, hogy ki a jobb. A sportfejek vébés kiadását hívtuk segítségül.

A mérkőzés így alakult: az óra másfél percen áll, kezdődik a visszaszámlálás. A játékosok láthatóan feszültek, a magasból indulnak neki a labdának. Balotelli egy fejessel kezd, de fölé megy és egy óriási hiba után a hátáról a saját kapujába vágódik a labda, így Neymar vezet 1 góllal mindössze 4 másodperc után. A második középkezdés után már mindkét játékos óvatosabb. Neymar megpróbálja beszorítani ellenfelét, de ügyesen ment és hoppáááá...feltűnik Jimmy Jump is a pályán. Ennek ellenére a mérkőzés megy tovább, a lepattanót Balotelli szerzi meg és bevágja a labdát az üres kapuba. 1:08 perc van hátra. 1:00 percnél Balotelli gyönyörűen csúsztat egy fejest, de a kapufát találja el.

Neymar ismét szorongat és gólt szerez, 2-1. Kisebb rugdosódást követően ismét gólt szerez a brazil, 3-1, innen már nehéz lesz felállni 43 másodperc alatt. Pedig az olasznak ez is sikerül: alig telik el 10 másodperc és máris két gólt vág a brazil hálójába, az állás 3-3. A mérkőzés második felét egyértelműen Balotelli uralja, sorban szórja a gólokat, nem is lehet lekövetni, már 7-3-ra vezet. Neymarnak nagyon össze kell szednie magát. Már csak 15 másodperc van hátra, Naymar szépít, 7-4. Nagyon fogy az idő, a fogadásokat már lezárták, egyértelmű Balotelli győzelme, hacsak ki nem állítják valamiért. Ez innentől kezdve igazi örömfoci, csak a közönségnek játszik és befejel még két gólt (bár egyet kap is), 9-5 és ez a végeredmény, a bíró megkegyelmez Neymarnak, lefújja a mérkőzést.

Ha Te is szeretnél hasonlót randalírozni, akkor itt teheted meg: Sports Head World Cup Edition

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!