Sport

2014.04.26. 15:25

BOON-ÉLŐ - Szombathelyi Haladás vs. Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)

Szombathely, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Szombathelyi Haladás vendégeként lépett pályára szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Szombathely, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája a Szombathelyi Haladás vendégeként lépett pályára szombaton 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Szombathely

1 - 0

Mezőkövesd

Szombathely, 2014.04.26. 16:00


[poll id="667"]



[liveticker name="boon-live-szombathelyi-haladas-vs-mezokoevesd-zsory-fc-2014-04-26-szombat-1600"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 26. forduló

Szombathelyi Haladás vs. Mezőkövesd Zsóry FC

1 - 0   (0 - 0)

Szombathely, - néző. V.: Becséri D. (Erős G., Horváth Z.).


Szombathelyi Haladás: Rózsa - Fehér, Radó, Nagy, Hrepka, Tóth, Guzmics, Predrag, Simon, Halmosi, Iszlai. Vezetőedző: Artner Tamás

Kispad: Dombó - Szakály, Gyurján, Dvorschák, Schimmer, Németh, Devecseri

Mezőkövesd Zsóry FC: Horváth - Búrány, Szalai, Gévay, Fótyik, Dobos, Velicky, Harsányi, Bognár, Rajczi, Menougong. Vezetőedző: Véber György

Kispad: Szántai - Takács, Farkas, Sigér, Hegedűs, Kiss, Balajti


Gólszerző: Radó a 79. (1-0) percben.

Sárga lap: Szalai a 19., Simon a 20., Búrány a 44., Velicky a 45., Gévay és Radó a 78. Bosnjak a 81., Nagy a 87. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Hrepka helyett Gyurján és Iszlai helyett Németh a 45., Menougong helyett Balajti a 62., Dobos helyett Takács P. a 68., Bognár helyett Hegedűs a 73., Radó helyett Schimmer a 89. percben.


Jók: Radó, Halmosi, Guzmics, illetve Horváth T., Dobos, Veliczky.


[poll id="424"]


MSE a Facebookon is

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatáról szóló híreket a Facebook-on is olvashatja: https://www.facebook.com/MezokovesdiSE


Szombaton 16 órától Szombathelyen a Haladás vendége lesz a Mezőkövesd Zsóry FC. A mérkőzésről élőben tudósítunk. tovább »

Az egyik internetes fórum bejegyzésében azt olvastuk, hogy "május 3-án a Mezőkövesd Zsóry FC – Ferencvárosi TC bajnoki mérkőzést nem Mezőkövesden, hanem biztonságtechnikai okokból Diósgyőrben fogják megrendezni". tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!