Sport

2014.03.16. 19:27

Tovább tart az Ózdi KC rossz sorozata

Egy kiélezett és rendkívül szoros első játékrészt követően, a Primavera-Mizse KC négy góllal legyőzte az Ózdi KC-t a férfi kézilabda NB I/B-ben.

Egy kiélezett és rendkívül szoros első játékrészt követően, a Primavera-Mizse KC négy góllal legyőzte az Ózdi KC-t a férfi kézilabda NB I/B-ben.A piros-kékek a fordulás után több technikai hibát is elkövettek, amit indítás gólokkal büntetett az alföldi együttes. Ezután a mieink csak szaladtak az eredmény után, de reális esély már nem volt a pontszerzésre.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 20. forduló

Primavera-Mizse KC – Ózdi KC

31-27 (15-14)

Lajosmizse, 100 néző. V.: Bócz, Wiedemann.


Ózdi KC: TÓTH K. – Kovács P. (2), Panyi (-), Kocsis Cs. (1), Barta D. (2), FEKETE L. (8), Scitovszky T. (-). Csere: Losonczi (k), Nyikes Cs. (1), KOSCSÓ Á. (5), Harkó (4), Kocsis R. (-), Ponyi Z. (2), Kleska (-), Bárdos (2). Edző: Szakál György.


Szakál György: - A második félidő elején vétett több technikai hiba eldöntötte a mérkőzést. Addig, amíg irányítóban két gólra telik az erejüktől, és ennyi hiba jellemzi a játékunkat, addig csak vágyni lehet a győzelemre. Egy nyerhető találkozót engedtünk ki a kezünkből. Kapussal szemben hat tiszta ziccer maradt ki, ezzel pedig egy ilyen találkozót nem lehet megnyerni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!