Sport

2013.07.24. 11:27

Távozik Gallardo Diósgyőrből

Bár a felkészülést végigcsinálta, nem írta alá a neki ajánlott szerződést Francisco Gallardo, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának spanyol középpályása.

Bár a felkészülést végigcsinálta, nem írta alá a neki ajánlott szerződést Francisco Gallardo, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának spanyol középpályása.A hispán futballistának június 30-án járt le a klubbal korábban kötött kontraktusa és miután Gallardo jól érezte magát Miskolcon, Diósgyőrben, úgy dolgozott az elmúlt hetekben, hogy minden bizonnyal az Andrássy úton folytatja tovább karrierjét. A klub megtette ajánlatát és kedd estig adott időt a légiósnak, hogy azt szignálja – ám ez nem történt meg.

Az Észak-Magyarország információi szerint a DVTK 6+6 hónapos szerződést kínált Gallardónak, ami azt jelenti, hogy az egyezséget decemberben újratárgyalták volna a felek, annak függvényében, hogy ,,Paco" hány mérkőzésen lépett pályára az ősszel. Értesüléseink szerint a klub az előzőekhez képest egy anyagilag sokkal előnytelenebb szerződést tett Gallardo elé, vagyis minden bizonnyal ez lehet az elválás oka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!