Sport

2013.03.23. 21:08

Nemzetközi karate verseny Kazincbarcikán

Kazincbarcika - III. Kazincbarcika Open Cup néven nemzetközi shotokan karate bajnokság helyszíne a szombati napon a Nemzeti Sportváros.

Kazincbarcika - III. Kazincbarcika Open Cup néven nemzetközi shotokan karate bajnokság helyszíne a szombati napon a Nemzeti Sportváros.A Barcika Art Kft. tornacsarnokában a reggel kilenc órakor kezdődő ünnepélyes megnyitóra közel 15 egyesület 150 karatékája gyűlt össze.

Két román csapatnak köszönhetően az immár nemzetközivé vált kupán Klimon István alpolgármester, a verseny fővédnöke köszöntötte a versenyzőket. Beszédében kiemelte a karate, mint sportág erényeit, értékeit és a szervezők, edzők áldozatos munkáját.

Lázi József főszervező, a Magyarországi Shotokan Karate Egyesület nevében emléklapokat nyújtott át Szitka Péter polgármesternek, Klimon István alpolgármesternek, több támogatónak és patrónusnak. A programot a 2010 elején alakult HEGYEM-mozgalom (Harcművészek az Egészséges Gyermekekért Mozgalom) bemutatója zárta, majd 10 órakor kezdetét vette a késő délutánig tartó versenysorozat, melyen egyéniben és csapatban egyaránt eredményt hirdetnek majd.

A részletekről a későbbiekben beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!