Sport

2013.03.01. 17:07

Hiba lenne azt gondolni, könnyű lesz

A labdarúgó NB II Kelet csoportjának 16. fordulójában szombaton idegenben szerepel a KBSC.

A labdarúgó NB II Kelet csoportjának 16. fordulójában szombaton idegenben szerepel a KBSC.Dunakanyar-Vác – Kazincbarcikai SC (szombat, 14.30)

Kiprich József, a KBSC edzője: – Úgy érzem, hogy rendben vagyunk, megyünk, utazunk, nem kaptunk olyan híreket Vácról, akiknek vannak gondjaik, hogy nem lesz mérkőzés. A helyzetünk, a táblázaton elfoglalt pozíciónk nem engedi meg, hogy tavasszal akárcsak egy percre is lazítsunk, minden idegszálunkkal arra kell majd törekednünk, hogy akár itthon, akár idegenben, nyerjünk. Az ellenféllel mélyebben nem szoktam foglalkozni, mármint hogy konkrétan mik a problémák, én azt hiszem, ha kiállnak, akkor mindent meg fognak tenni ellenünk a váciak. Vagyis akkor követnénk el a legnagyobb hibát, ha azt gondolnánk, hogy a három pont megszerzése különösebb erőkifejtés nélkül is megy majd.

A KBSC-ben Privigyei eltiltott, míg Nagy K. műtét után lábadozik.

A várható kezdőcsapat: Szabó – Kiprich D., Komlósi, Fótyik, Horváth Sz. (Szala) – Nyitrai, Kovács, Fehér, Jeremiás – Dávid, Vólent (Salvador).

Az edző tippje: 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!