Sport

2013.02.24. 19:52

Csányi Sándor döntött: Puhl Sándor maradhat a tévében

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke megvizsgálta Puhl Sándor, korábbi vb-döntős (1994, Egyesült Államok: Brazília – Olaszország) játékvezető televíziós szerepvállalását, mivel sok támadás érte emiatt.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke megvizsgálta Puhl Sándor, korábbi vb-döntős (1994, Egyesült Államok: Brazília – Olaszország) játékvezető televíziós szerepvállalását, mivel sok támadás érte emiatt.A sportvezető szerint indokolt az, hogy a hajdani kiválóság szaktudását a nagy nyilvánosság előtt is kamatoztatja. Mint ismert, Puhl Sándor évek óta vesz részt szakértőként a Magyar Labdarúgó Szövetség egyik televíziós partnerének műsoraiban a jb alelnöki posztját is betöltő volt dirigens.

Puhl Sándorról tudni kell, hogy Miskolcon született, Emődön nevelkedett, és annak idején Mezőkövesden vizsgázott Palatics József sportfelügyelőnél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!