Celebhír

2024.05.24. 17:00

Szüleivel való kapcsolatáról beszélt

Schobert Larával készített interjút a Glamour, melyben a mostanság edzőként tevékenykedő influenszer egyebek mellett szüleihez, Rubint Rékához és Schobert Norbihoz fűződő viszonyáról is beszélt.

Kubik Ákos

Schobert Lara edzőként

Fotó: MW

Mint elmondta, mindig tudatosan élt, és mióta önállósult és egyedül hoz döntéseket, még inkább felértékelődtek bizonyos dolgok az életében. „Három éve önállóan élek, és egzisztenciális szempontból sem szerettem volna rájuk támaszkodni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne segítenének vagy támogatnának” – mondta el szüleiről Schobert Lara.

Büszke rá, hogy egyedül is megállja a helyét a világban. Úgy nevelték, hogy a kitűzött célokért meg kell küzdeni. Kettős érzései vannak a szülei általi ismertséggel kapcsolatban: a figyelem jó, de teher is neki. „Nekem még magasabbra teszik a lécet, magasabb az elvárás velem kapcsolatban, ezáltal sokkal többet kell teljesítenem." 

Most egy időre hazaköltözött, jövőre szeretne újra külön élni a családjától. Úgy véli, egy bizonyos érettség után az embernek szüksége van egy saját térre, fontos a privát szféra megteremtése. „Én akkor éreztem magam felnőttnek, amikor először kellett fizetnem a rezsit, saját magamnak kellett bevásárolnom, mindenféle fontos kérdésekben egyedül kellett döntenem” – fejtette ki álláspontját.

Jövőbeli tervei között szerepel a karrierépítés. Hozzátette: Szeretném felépíteni a saját imázsomat, hogy végre ne a szüleim, hanem a személyem keltse fel az emberek érdeklődését - jelent meg a 20.hun.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!