Sport

2013.01.28. 15:56

Több is lehetne a különbség

Debrecen - A DVSE csapatkapitánya, Varga Tamás szerint optimális esetben nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna.

Debrecen - A DVSE csapatkapitánya, Varga Tamás szerint optimális esetben nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna.Alaposan kitömte fővárosi ellenfelét a debreceni vízilabdacsapat az elmúlt hét végén: Varga Tamás és Alex Giorgetti vezényletével 11–6-ra győzedelmeskedtek a tabella ötödik helyén álló hajdúságiak az FTC Waterpolo együttese felett a Vodafone Férfi Vízilabda OB I. 15. fordulójában. Noha a derbi elején próbálta tartani magát a sok fiatallal kiálló Ferencváros, de ez nem volt elég Gyöngyösi András legénységével szemben, a DVSE szépen lassan felőrölte riválisát, a pestiek az utolsó negyedben már gólt sem tudtak lőni.

Jól ment a játék

– Természetes, hogy a klubnál lévő gondok pszichésen is befolyásolják a játékosok teljesítményét, talán ezért lehetett, hogy a mérkőzés eleje kicsit nehezebbre sikerült. Aztán összeállt minden és magabiztos győzelmet arattunk, bár hozzátartozik, hogy ha minden rendben lenne, nagyobb arányú sikert is elérhettünk volna. A problémák ellenére jól sült el a meccs, én is kiválóan éreztem magam a medencében, és hasznos tagja tudtam lenni a csapatnak – sok mindent megéltem már a hosszú vízilabdás múltam során, így számomra valószínűleg könnyebben megy a külső bajok kizárása a találkozó alatt. Azt hiszem, egy élvezetes összecsapást láthatott a közönség, örülök, hogy szép gólokkal tudtuk meghálálni a szurkolóink bizalmát, akik sok pluszt adnak nekünk a mérkőzések közben – mondta a DVSE kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitánya, Varga Tamás.

Boldogok

A Fradi elleni mérkőzésen három találatig jutó Varga mellett szintén kimagasló teljesítményt nyújtott Alex Giorgetti (4 gól), aki a debreceniek nagy örömére az elmúlt hét végén úgy döntött, a problémák ellenére mégis marad a cívisvárosban. – Nagyon büszke vagyok rá, hogy egy valódi sportemberrel játszhatok egy csapatban, kimondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy Alex továbbra is a DVSE csapatát erősíti, sokat jelent ez számunkra – tudtuk meg a Csuvi becenévre hallgató klasszis pólóstól, aki azt is elárulta, hogy teljes erőbedobással készülnek a február 6-i Radnički Kragujevac elleni Európa Kupa visszavágóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!