Sport

2012.12.02. 18:49

Megműtötték Csirszki Martint

A szombati Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd élvonalbeli futballbajnoki 79. percében súlyos sérülést szenvedett Csirszki Martin, a piros-fehérek játékosa.

A szombati Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd élvonalbeli futballbajnoki 79. percében súlyos sérülést szenvedett Csirszki Martin, a piros-fehérek játékosa. A fiatal diósgyőri középpályás lába a Honvéd védőjének, Souleymane Tandiának a belépője nyomán törött el. A 17 éves játékost mentővel szállították kórházba szombaton, és vasárnap a déli órákban meg is műtötték.

– Nem csak a sípcsontja, hanem a szárkapocscsontja is eltört Csirszki Martinnak, ráadásul több helyen is, de a lényeg az, hogy már túl van a sikeres operáción – tudtuk meg dr. Forgács Alfrédtől, a DVTK csapatorvosától, aki nem mellékesen a fiatal középpályás műtétét végezte.

A csapatorvos arra a kérdésünkre, hogy meddig kell kórházban maradnia a játékosnak, illetve, hogy mikor térhet vissza a pályára, így válaszolt:

– Ilyen esetekben általában egy hét körüli időt szoktak kórházban eltölteni, azok, akiknél ilyen beavatkozást végzünk el, és ezt egy hosszabb rehabilitációs időszak szokta követni. Arról most még korai lenne nyilatkozni, hogy mikor játszhat újra a fiatal labdarúgó, aki jól van, és köszöni a szurkolóktól kapott és folyamatosan érkező jókívánságokat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!