Sport

2012.10.03. 09:22

Vági András: Egy meccses eltiltás

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén úgy döntött , hogy a szombati FTC – DVTK mérkőzés 83. percében kiállított diósgyőri Vági András a soron következő bajnoki találkozón nem léphet pályára.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén úgy döntött , hogy a szombati FTC – DVTK mérkőzés 83. percében kiállított diósgyőri Vági András a soron következő bajnoki találkozón nem léphet pályára.

Kikapott 2-0-ra a DVTK az FTC vendégeként, és ez a vereség erősen foglalkoztatta hétfőn a diósgyőri szurkolókat.

Sír, zokog az egész város… Milyen jó lett volna úgy folytatni, ahogy ez a szállóigében összeforrt, nevezetesen: kikapott a Ferencváros. De nem kapott ki, hanem nyert, éppen a DVTK ellen, úgyhogy hétfőn Miskolcon volt egész nap sírós hangulat. Berecz Csaba jegyzete.

Megtöltötték a vendégszektort a diósgyőri szurkolók az FTC otthonában és a tőlük megszokott fanatizmussal buzdították a DVTK-t. Nézze meg Ön is a Ferencváros – Diósgyőr mérkőzés felvételeit!

Vereséget szenvedett a Diósgyőr a Ferencváros otthonában.

Csak a diósgyőri jó Isten tudja, hogy hanyadszor, de “csak a szokásos”…. 1400 (!) diósgyőri útra kelt a Csapatáért, hogy győzelmet, sikert lásson, és mi történik? Hát persze, hogy kilátástalan játékkal hoztuk a nullát, a semmit. Juhász-Léhi István jegyzete.

A Ferencváros otthonában lépett pályára a DVTK vasárnap délután. A piros-fehéreknek nem sikerült pontot szerezni az Albert stadionban. Ön szerint ki volt a Diósgyőr legjobbja?

Gyászszalaggal a karjukon léptek pályára a Ferencvárosi TC elleni bajnokin a Diósgyőri VTK játékosai.

 ”Nem volt rossz mérkőzés, küzdelmes is volt, nem biztos, hogy 2-0 volt benne” – kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor, a DVTK Üllői úton elszenvedett 2-0-ás veresége után.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 9. fordulójában az ősi rivális FTC otthonába látogatott a Diósgyőri VTK gárdája vasárnap 16.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!