Sport

2012.06.25. 16:43

MJJSE: Jegy- és bérletárak a következő szezonra

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvék hazai mérkőzéseire többféle jegyet és bérletet lehet váltani a 2012-13-as szezonban.

Miskolc - A Miskolci Jegesmedvék hazai mérkőzéseire többféle jegyet és bérletet lehet váltani a 2012-13-as szezonban.A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetése – a különböző szurkolói vélemények és igények figyelembevételével – kialakította a jegy- és bérletárakat a MOL Liga következő szezonjára. Az ülések pokrócokkal és egyéb tárgyakkal történő előzetes foglalására nem lesz lehetőség, ugyanis bevezetjük a helyre szóló jegyeket és bérleteket. Ez utóbbiak esetében a szezonbérlet tulajdonosa kiválaszthatja az ülést, amelyen egész szezonban ülni szeretne, és azt más nem veheti igénybe. A Jégcsarnok ülőszektorait elhelyezkedésük szerint minőségi kategóriába soroltuk, és ezekre különböző árakat alakítottunk ki. A lenti nézőtéri ábrán feketével jelölt üléseket – a korlátozott látási viszonyok miatt – nem értékesítjük. A szurkolók által kért állóhelyi részt az E szektor felső területén alakítjuk ki. Állóhelyi jeggyel és bérlettel ülőhelyet nem lehet igénybe venni.

Állóhelyi jegy- és bérletárak:

Jegy:

Felnőtt 1.000 Ft

Diák-nyugdíjas 600 Ft

Bérlet:

Felnőtt 16.000 Ft

Diák-nyugdíjas 10.000 Ft

Ülőhelyi jegy- és bérletárak:

Szélső, fehér üléses szektorok A, D, és az E szektor alsó része (helyre szóló jegyek és bérletek):

Jegy:

Felnőtt 1.200 Ft

Diák-nyugdíjas 800 Ft

Bérlet:

Felnőtt 18.000 Ft

Diák-nyugdíjas 12.000 Ft

Belső, sárga üléses szektorok B, F, G, H, I szektor (helyre szóló jegyek és bérletek):

Jegy:

Felnőtt: 1.500 Ft

Diák-nyugdíjas 1.000 Ft

Bérlet:

Felnőtt 20.000 Ft

Diák-nyugdíjas 14.000 Ft

Ez azt jelenti, hogy – remélhetőleg alultervezve – 30 hazai mérkőzés esetén a felnőtteknek az állóhelyi részen egy meccsre 533, a fehér szektorban 600, a sárgában pedig 667 forintba kerül.

Az utánpótlás játékosok 7000 forintért válthatnak álló MVSI-bérletet, amelyet a közönségkorcsolyázásra is használhatnak. Amennyiben ülőhelyet szeretnének, akkor a diákárat kell kifizetniük.

A szakemberek gőzerővel dolgoznak, hogy a szeptember elején esedékes első hazai mérkőzésen debütálhasson az elektronikus beléptető-rendszer (ezzel kapcsolatban még várjuk a végleges TAO-döntést). Ez leolvassa a vonalkódot a jegyeken és bérleteken, és csak ezután nyit ki a forgókapu. Az adott mérkőzésre ugyanazzal a jeggyel vagy bérlettel kétszer nem lehet belépni, ezt a számítógépes rendszer megakadályozza.

A bérletek árusításának tervezett kezdési időpontja augusztus 1., de erről később pontosabb tájékoztatást adunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!