Sport

2012.05.27. 13:14

Nem sok hiányzott a sikerhez

Második mérkőzését is elveszítette a magyar női röplabda válogatott Miskolcon.

Második mérkőzését is elveszítette a magyar női röplabda válogatott Miskolcon.Az Európa-ligára hangoló együttesünk az első szettet simán elveszítette, aztán némi meglepetésre a másodikat és a harmadikat megnyerte. A negyedik játszmában „felszívták” magukat északi szomszédaink, akik végül ha nehezen is, de ismét diadalmaskodtak.

– Lényegesen jobban játszottunk, mint a pénteki első meccsen – mondta a szombati találkozót követően Jókay Zoltán szövetségi kapitány. – A végén már nem tudtunk úgy koncentrálni, ahogyan szerettünk volna, ezért végül kikaptunk, de teljesítményünk bíztató az EL-sorozat előtt.

Vegyes érzések

A találkozón pályára lépett Kovács Edina, az Albrecht-Miskolci VSC-MISI NB I-es csapatának kiválósága is, aki így nyilatkozott:

– Vegyes érzések kavarognak bennem. Együtt gyakorolhattam a legjobbakkal, akik közé egyszerűen belecsöppentem. Örültem neki, hogy társaim befogadtak, elfogadtak, jól éreztam magam közöttük. A jövő héten még együtt tréningezek velük, Szerbiába viszont már nem fogok utazni. Azt már senki nem veszi el tőlem, amit elmondhatok: válogatottsággal büszkélkedő sportoló lettem.

ÉM-KT

A tények

Magyarország – Szlovákia 2:3 (-15, 22, 23, -20, -7)

Miskolc, városi sportcsarnok, 50 néző. V.: Éva, ifj. Szabó P.

Magyarország: Széles, Milovits, Liliom, Miklai, Takács, Dékány. Csere: Molcsányi (liberó), Kovács E., Szakmáry, Szívós, Tálas. Szövetségi kapitány: Jókay Zoltán.

Szlovákia: Viestová, Radosová, Pencová, Soares, Bramborová, Cronová. Csere: Niknamová, Drobnaková, Smak, Noseková. Szövetség kapitány: Miroslav Cada.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!