Sport

2011.12.17. 13:49

Kosárlabda Férfi NB I/B Keleti csoport

Kosárlabda. Férfi NB I/B Keleti csoport, 11. forduló

Kosárlabda. Férfi NB I/B Keleti csoport, 11. forduló

Szerencs VSE – Debreceni EAC (szombat, 17.30)

Gulyás László, a szerencsiek edzője: – Szerencsére elintéződött Vásári Attila papírmunkája, így vele bővültek a lehetőségeink. A 2-es, 3-as poszton bevethető, jó szellemiségű kosaras Tiszaújvárosból érkezett hozzánk. A DEAC-ot ismerjük korábbról, az NB II-ből, egy fiatal, nagyon agresszív társaság, amely egy miliméter helyet, egy másodperc szünetet nem hagy ellenfelének. A szabályosság és a szabálytalanság határán mozognak, csak akkor lehet esélyünk, ha fejben, pszichésen kezelni tudjuk a helyzetet.

Tisza TV-Tiszaújvárosi Phoenix KK – Bajai Bácska SE (vasárnap, 18.00)

Benőcs Tibor, a Phoenix vezetőedzője: – Az elmúlt két hétben nem volt bajnoki kötelezettségünk, viszont igyekeztük ezt a szünetet hasznosan, munkával tölteni. Igaz, voltak hiányzóink, a fiatalok iskolai, mások munkahelyi elfoglaltság okán. Utóbbi miatt az is kétséges, hogy Magyar Laci a rendelkezésünkre tud-e állni vasárnap. Mindenfajta nehézség ellenére győzelmet várok a Baja ellen, amelynek három húzóemberére nagyon kell majd figyelnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!