Sport

2011.11.09. 15:37

Edzői nyilatkozatok a mezőkövesdi Ligakupa-meccs után

"<em>Örülök a sikernek, mert így megmaradt az esélyünk a továbbjutásra</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a mezőkövesdi Ligakupa mérkőzés után.

"Örülök a sikernek, mert így megmaradt az esélyünk a továbbjutásra" - nyilatkozta Benczés Miklós a mezőkövesdi Ligakupa mérkőzés után.

Szabados György (Mezőkövesd-Zsóry SE): - Ki-ki meccset játszottunk. A játékban semmivel nem voltunk rosszabbak, mint a DVTK, a helyzetek kihasználásában viszont alulmaradtunk a piros-fehérekkel szemben.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, és ezek alapján ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Örülök a sikernek, mert így megmaradt az esélyünk a továbbjutásra.


Mezőkövesd - A labdarúgó Ligakupa E csoportjának 5. fordulójában a Mezőkövesd-Zsóry SE vendége volt a Diósgyőri VTK szerdán 13.30-tól. A találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!