Sport - Foci

2015.05.19. 11:12

Füttykoncerttel állt bosszút a DVTK tábor

Ki vannak hegyezve Rudolfra a DVTK szurkolói, a vasárnapi meccsen minden labdaérintését füttykoncert követte.

Ki vannak hegyezve Rudolfra a DVTK szurkolói, a vasárnapi meccsen minden labdaérintését füttykoncert követte.

Alig mennek ki többen egy-egy DVTK hazaira, mint az első osztály siralmas átlagnézőszáma. Azt gondolnánk a fanatikus táborára mindig büszke klub ki lett herélve, de akik még ott lézengenek a lelátón, azok "teszik a dolgukat", ha gólnak kell örülni, vagy megtalálni az ellenfél játékosát.

Vasárnap, a már gyakorlatilag megszűnt Győr ellen mindkettőre volt lehetősége a publikumnak, hiszen a csapat 4-1 arányban nyert, az ellenfél soraiban pedig ott volt a korábbi diósgyőri csatár, Rudolf Gergely, akire úgy emlékeznek a hazai csapat szurkerei, hogy nagy fizetésért jött, nagy várakozással fogadták, de harmatgyenge teljesítményt nyújtott és sokszor úgy tűnt, hogy nem is igazából foglalkoztatja őt ez a sportág. (DVTK mezben mindössze egyetlen bajnoki találatot ért el.)

Ez a rossz emlék és a közepes színvonalú mérkőzés adta a motivációt, hogy a kilátogató drukkerek szórakoztassák magukat a teljes mérkőzés alatt és amikor Rudolf labdához ért, felbőgött a lelátó népe.

A DVTK meccseit hosszú idők óta fotózó Hawk kiváló összeállítást töltött fel a labdarúgót körbelengő szeretethullám hangjairól.

Az már csak hab volt a tortán ebben a futballkomédiában, hogy a vendégek 16 éves újonca produkált egy nem minden hétvégén látható öngólt: kétszer ért a labdába senkitől sem zavartatva, mielőtt a hálóba segítette. Vélhetően ettől ügyesebb futballista Tóth Dávid, de nem lehet könnyű ilyen körülmények között bemutatkozni, meg úgy egyáltalán bemutatkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!