Sport - Foci

2007.12.11. 02:02

Lippi és Capello cáfol

<p>Cáfolja a két olasz sztáredző azokat a híreszteléseket, amelyek szerint megkereste őket az Angol Labdarúgó Szövetség (FA).</p>

Angol lapok szerint az FA Marcello Lippivel és Fabio Capellóval is felvette a kapcsolatot, hogy legyen a szigetország következő szövetségi kapitánya, a szakemberek azonban cáfolják a híreszteléseket.

Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnoki címet szerző Lippi a BBC brit hírtelevíziónak elmondta: semmilyen kapcsolat nincs közte és az angolok között. Fabio Capello, a Real Madrid volt vezetőedzője szintén cáfolta, hogy megbeszélést kezdeményeztek volna az FA vezetői. A két olasz mester mellett egyébként harmadik lehetséges utódként a Chelsea korábbi menedzserét, Jose Mourinhót emlegetik. Az FA a hírek szerint már fel is vette a kapcsolatot Mourinho ügynökével.

Anglia november közepe óta keresi a válogatott vezetőjét, mióta leváltották Steve McClarent. McClarennek azért kellett távoznia, mert a háromoroszlánosok elbukták az Európa-bajnoki selejtezőket és 24 év után először nem lesznek ott a kontinensviadalon.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!