Sátoraljaújhely hírei

2010.11.14. 16:08

Csáti siker Zsolcán

<p>A labdarúgó megyei I. osztály 17. fordulójában egy meccset játszottak vasárnap.</p>


Felsőzsolca – Mezőcsát 1-3 (1-1)
Felsőzsolca, 200 néző. V.: Sinka.

Felsőzsolca: Valkányi – Kardos, Kalász, Staviarszki, Szobóczki, Matesz (Bárdos), Tóth M., Bazsányi, Tóth D. (Szabó V.), Tocsev (Bukovenszki), Fekete (Ravasz). Edző: Kun Attila, Siegel János.
Mezőcsát: M. Varga G. – Lakatos G., Bedécs, Molnár, Szombati, Csapó (Rontó), Farkas T., Sipos, Lakatos J., Farkas Z. (Barta), Gáspár (Bubenkó). Edző: Szombati Csaba.

G.: Tocsev, ill. Lakatos J. (2), Gáspár. Kiállítva: Bazsányi (75.). Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 5-0.

Siegel János: – Az elmúlt meccsek jó játéka után a mai mérkőzésen rosszul játszottunk, ráadásul kaptunk egy nagy potyagólt és a második sárgás kiállítás után – amit egyáltalán nem értek – minden összeesküdött ellenünk, még egy jogos tizenegyest sem kaptunk meg. Ez volt az a meccs amikor az ellenfélnek minden összejött nekünk pedig semmi.
Szombati Csaba: – Nagy nehézséget okozott a hazaiak magas és jól fejelő játékosainak a semlegesítése, de megoldottuk, és földön úgy érzem jobbak voltunk. Több helyzetet dolgoztunk ki és ezzel nyertünk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!