PR cikk

2012.05.09. 14:31

Josef Seibel és Romika cipők német cipők

A legújabb tavaszi Josef Seibel és Romika német bőrcipők a Centrum Áruházban, Miskolcon

A legújabb tavaszi Josef Seibel és Romika német bőrcipők a Centrum Áruházban, Miskolcon

Aki ismeri, hordja a Seibel és Romika cipőket biztosan örül, hogy megtalálja azokat a Centrum Áruházban, Miskolcon. Akik még nem hallottak róla, azoknak szeretném leírni a cipők jellemzőit.

Cipőink kizárólag jó minőségű, olasz bőrből készülnek, puha, rezgéselnyelővel, enyhe harántemelővel ellátott antibakteriális talpbetéttel. A járótalp rugalmas puha anyagból készül, mert elsődleges szempont az egész napos kényelem. A mai rohanó agyon hajszolt világban nagyon fontos az, hogy munkánkat teljes intenzitással, hát, láb, talp fájdalom kizárásával végezzük. Erre nyújt megoldást a Seibel és Romika cipő, a kényelem mellett esztétikus, divatos megjelenést is biztosít.

A Seibel család 4 generáció óta készíti cipőit kézi varrással. A kézi varrás lehetővé teszi a ruganyos járást, a cipő együtt él viselőjével, a ragasztó kiiktatásával a természetet nem szennyezi.

Férfi és női cipőink különböző szélességgel készülnek. Széles lábfejjel rendelkező férfi vásárlóknak ajánljuk a „K” bőséges modelljeinket, a cipő talpbetétjén mindig feltüntetjük a jelölést. Bizonyos női modellek „H” bőséggel készülnek, segítve azoknak a cipővásárlást, akik a normáltól szélesebb lábfej miatt nem találnak kényelmes cipőt.

A kis és nagylábú vevőkre is gondolunk, férfi modelljeink 39-es mérettől 47-es méretig készülnek, bizonyos modellekből xxl-es méret is kapható (48,49 és 50). Nem tudjuk, hogy milyen a kereslet az ilyen méretű cipőkre, ezért lehet, hogy éppen az áruházban nem talál kis vagy nagyméretű cipőt, ez esetben kérem, közölje az eladóval igényét, aki majd továbbítja felém és pár napon belül az áruházba kerül. Női modelljeink 35-ös mérettől akár 44-es méretig is kaphatók, az eladó segítségével rendelhető a kért méret.

Carl August Seibel tulajdonos 2005-ben vásárolta meg az akkor 70 éves múlttal rendelkező, szintén német Romika céget. A Romikánál szintén a legfontosabb a kényelem érzet, különbség a két terméknél a technológiában van, míg a Seibel cipők túlnyomórészt kézzel varrottak, a Romika direkt fröccsöntött talppal készül. Hogyan készül ? Elkészítik a felsőrészt, majd felhúzzák egy un kaptafára és belefröccsöntik a meleg pu anyagot, mely talpformájában ráolvad a felsőrészre. Előnye az, hogy soha nem válik le a talp, a pu anyag miatt rugalmas lesz a járás.

Néhány adat a Seibel csoport (Josef Seibel és Romika) tevékenységéről. Évi 7 millió párat gyártunk Európában, Magyarországon is folyik Seibel és Romika gyártás. 2011-ben épült fel egy teljesen új Romika gyár Csengeren.

Seibel és Romika cipők elszámolhatók egészségpénztári számlára, bővebb információt talál a www.josef-seibel.hu honlapon.

Remélem Ön is tapasztalni fogja a fent leírtakat, várjuk a miskolci Centrumban !

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában