Ózd hírei

2011.04.17. 11:53

Vajon a bűz az marad majd a szép Környéken?

<p>A városban vajon a felújítás csak felszínes dolog lesz?</p>

Tehetnénk fel a jogos kérdést Ózd megújuló város részén. Gondolom volt már aki a nyilvános vécé és a Rossmann közötti útszakaszon gyalog sétált végig, és gondolom volt már akinek gyomorforgató élménye volt ezen az útszakaszon.
Én a minap sétáltam gyalog ezen a szakaszon fel voltak szedve a térburkolók, és hát mit mondjak elég maradandó élmény volt, mivel már korábban is sétáltam arra így fel voltam rá készülve de ez a mostani vizelet szagú bűz ez felháborított.
A városrendezés persze az már ráfér erre a városra és nyílván örülnünk is kellene neki, csak mint ezek előtt is sokszor felmerül a kérdés az emberekben hogy vajon erre volt-e nekünk szükségünk erre pont erre pályázni.
Én meg nézném az egyes útszakaszunkon lévő kátyúinkat, amik bár meg voltak javítva de nem szakszerűen így újra és újra előjönnek, azt nem értem ezeknek a kijavítására nincs valamilyenféle garancia? Nem is említenék csak egy-két példát, vagyis csak kettőt, az egyik a Zrínyi útról Árpád vezér útra, jobbra kis ívben kanyarodó szakaszon próbáltak már jobbra kis ívben kanyarodni? Ne is tegyék, eszméletlen kátyú évek óta és ezt senki nem veszi észre, jegyzem meg az Ózdszolg Vagyongazdálkodási, Városüzemeltetési és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság is ezen az útszakaszon található.
A másik ilyen meglepő dolog, ami ÉVEK óta így található az pedig az Újváros téren található Busz megálló előtti útszakasz, ami elég magasra fel van gyűrődve, persze most jogosan mondanák, azt hogy oda nem menjen személyautó. De mondjuk mi a helyzet, ha egy megkülönböztető jelzését használó jármű jön Szentsimon irányából? Az biztos hogy az autónk alja le fog érni. Ugyan ez a helyzet a strand előtti park előtt lévő buszmegállóban is, és még sorolhatnánk.
Reméljük megoldódnak ezek a problémák is hamarosan a felújított szép szeretett városunkban.


/ K /

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!