sebességmámor

2019.07.21. 07:39

Illegális gyorsulási verseny ellen léptek fel a magyar hatóságok

Az illegális gyorsulási versenyek visszaszorítása érdekében tartott ellenőrzést pénteken a rendőrség és a közlekedési hatóság Budatétényben – tette közzé honlapján vasárnap reggel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Közlekedésrendészeti és közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak az éjszakai illegális gyorsulási versenyek megakadályozására a XXII. kerületi rendőrök és a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai Budatétényben, a Bányalég utca környékén – írták.

Az akcióban 53 embert igazoltattak, 21 gépjárművet ellenőriztek, négy forgalmi engedélyt pedig el is vettek, mert az autókat szabálytalanul átalakították. Az egyik sofőrt engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették. A rendőrök egy 10 ezer forintos helyszíni bírságot is kiszabtak a záróvonal átlépése miatt, négy embert pedig kábítószer birtoklása miatt elfogtak és előállítottak a kerületi kapitányságra – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában