Nem aprózták el

2021.12.25. 07:35

Sokkolóan drága meglepetések lapultak a hírességek karácsonyfái alatt

Bár a karácsonyt illik az együtt töltött meghitt pillanatok ünnepének tekinteni, sokan fontosnak tartják, hogy ne csak szívük melegségével, hanem méregdrága ajándékokkal is kifejezzék gyengéd érzelmeiket szeretteiknek. Íme, néhány emlékezetes gyöngyszem, amelyekkel sztárok lepték meg családjukat az ünnepi időszakban.

Buzgó Csilla

Angelina Jolie és Brad Pitt

Minden idők egyik legnépszerűbb celebpárosának hölgytagja egy valódi kaliforniai vízesést és az azt körülölelő birtokot ajándékozta szívtipró férjének 2011 karácsonyára. Mivel Brad születésnapja december 18-ra esik, a nagylelkű meglepetés egyúttal születésnapi ajándékként is funkcionált.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Forrás: CARL COURT / AFP

Victoria és David Beckham

A visszavonult labdarúgóklasszis egy 2,4 millió dolláros, azaz majdnem 500 millió forintos rubint nyakláncot, egy 100 millió forintot érő Rolls Royce-ot és egy 20 millió forintot kóstáló, gyémántokkal kirakott krokodilbőr Hermès Birkint, azaz akkoriban a világ egyik legdrágább táskáját szerezte be imádott feleségének, Victoria Beckhamnek a 2005-ös ünnepekre.

Katie Holmes és Suri Cruise

A színésznő és Tom Cruise közös kislánya 2012-ben igazán jól viselkedhetett, hiszen egy nagyjából hatmillió forintot érő luxus játszóházzal lett gazdagabb karácsony alkalmából. A többszobás miniingatlanba az áramot, a vizet és a fűtést is bevezették, hogy a gyermek semmiben ne szenvedjen hiányt az önfeledt játék közepette.

Suri a felturbózott babaház mellé kapott egy iPad minit, egy miniatűr Mercedes-Benz autócskát, továbbá számos új designer darabbal frissítették fel a ruhatárát.

Tom Cruise és Katie Holmes

Forrás: Agência Estado via AFP / FÁBIO MOTTA

Sienna Miller és Jude Law

Az egykori sztárpár viharos kapcsolata jó néhány elképesztően romantikus pillanatot is megélt. Azon a karácsonyon, amely az egyik szakításukat követte, Jude egy restaurált antik zongorát szállíttatott londoni villájukba, majd elrejtett benne egy 200 ezer dolláros, azaz akkor nagyjából 50 millió forintos gyémánt és zafír gyűrűt.

Sienna Miller és Jude Law

Forrás: PARAMOUNT PICTURES / Collection ChristopheL via AFP

Sienna határtalanul boldog volt, amikor felfedezte a gáláns ajándékokat, de a viszonyukat sajnos ez sem menthette meg, 2011-ben végleg külön utakra léptek.

A Kardashian-klán

Kim Kardashian 2013-ban egy fenséges, matt fekete Lamborghinivel lepte meg az azóta exférjévé vált rappert, Kanye „Ye” Westet. Közös kislányuk, North West, akinek az volt az első karácsonya, a luxusautó miniatűr replikájának örülhetett. A fényűző ünnepi tradíciókkal természetesen azóta sem hagytak fel. Mivel North odavan Michael Jacksonért, szülei 65 625 dollárt, azaz majd 20 millió forintot fizettek a poplegenda egyik díszes kabátjáért – az várta a sztárcsemetét a fa alatt 2019-ben.

Kim Kardashian és Kanye West

Forrás: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Ugyanabban az évben a még totyogós Stormi Webster egy gyémántgyűrűt, tavaly pedig egy Hamupipőke által inspirált hercegnői hintót kapott szüleitől, Kylie Jennertől és Travis Scott-tól. A klán matriarchájának, a veterán autócsodák szerelmesének, Kris Jennernek egy hófehér 1956-os Ford Thunderbird-öt hozott a család Jézuskája, és bár nagy volt az öröm, a celebanyuka egy évvel később már el is árverezte az ereklyét nagyjából 17 millió forintnak megfelelő összegért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!