Nagyvilág

2017.06.19. 17:18

Videó: Ilyenkor ki a hibás, a Mustang vagy a Hyundai sofőrje?

Érdekes és megosztó balesetet rögzített egy motoros kamerája.

Érdekes és megosztó balesetet rögzített egy motoros kamerája.

A kereszteződésnél a lámpák nem működtek, a Ford Mustang tulaja pedig egyenes belecsapódott egy épp kanyarodni akaró Hyundai oldalába. A kérdés csak az, ki a hibás?

Forrás: automotor.hu.


Furcsa esetet rögzítettek Budapesten, a Dózsa György úton: egy szirénázó mentőautó és kísérője épp a piros lámpán sietett át, mikor nekik jobbról érkezett egy autós, aki úgy tűnik, nem vette észre őket.

Mindenkivel megesik, hogy egy pillanatra nem figyel, és későn jön rá, hogy le kellett volna kanyarodnia az útról. Ám a legtöbben ilyenkor beletörődnek, és a következő lehetőségnél térnek le. Ez lehet, hogy néhány perc pluszt jelent az úton, de legalább épségben marad az autó...

Vagy szándékosan találta telibe a Volkswagennel a biciklist, vagy egyszerűen vak. Ezen a két opción kívül egyszerűen nem tudunk másra gondolni az alábbi felvételt látva.

Egy lengyel srác megelégelte, hogy senki nem akarja beengedni egy kereszteződésnél: próbálkozott, araszolt előre, de semmi, így kitalálta a tökéletes cselt. Hiába, aki zseni, az zseni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!