Nagyvilág

2014.12.19. 09:55

A legjobb iPad appok 2014-ben

Idén frissíthettünk iOS8-ra és egy sor új táblagépet is kiadott az Apple. Ezen kategória rajongói tehát igazán nem panaszkodhatnak. Az újításokból nem maradhattak ki az appok sem, 2014 elég termékeny év volt. Nézzük most a top 8-at!

Idén frissíthettünk iOS8-ra és egy sor új táblagépet is kiadott az Apple. Ezen kategória rajongói tehát igazán nem panaszkodhatnak. Az újításokból nem maradhattak ki az appok sem, 2014 elég termékeny év volt. Nézzük most a top 8-at!1. Adobe Voice: A cég nagyon sok appot készített idén, köztük a legjobb a Voice, amivel történeteket lehet elmesélni és hozzá videót is vágni. A kezelésre roppant egyszerű.

Adobe%20voice

2. Flickr: A Yahoo végre elindította a népszerű fotómegosztó portál iPad applikációját. Úgy tervezték, hogy kihasználja a Retina kijelző minden előnyét. A felhasználók még egy 100 Gb-os ajándék tárhelyet is kapnak, hogy bőven legyen hely a szuper felvételeknek.

Flickr

3. Hanx Writer: Hiszik vagy sem, Tom Hanks is beszállt a versenybe. Szenvedélyesen szereti az írógépeket és az adott inspirációt az app megtervezéséhez. Az animációk és a hangot teljesen azt az érzést keltik, mintha egy ósdi írógépet használnánk.

Hanx%20writer

4. Microsoft Word: Nem csak a szövegszerkesztőt, a teljes Office csomagot elérhetővé tették az almás táblákra is. Az app nagyon jól használható és van benne Dropbox integráció is, ami megkönnyíti a megosztást és a közös munkát.

Microsoft%20word

5. New York Times Cooking: Ha létezik tökéletes virtuális szakácskönyv, akkor ez az. Több ezer fotó és recept csak arra vár, hogy a felhasználó megnyissa és elkezdjen főzni. A receptek között több módon is lehet szűrni (pl. hozzávalók, konyha, előkészületek). Minél többet használjuk, az app annál pontosabb ajánlásokat tud majd tenni, saját magát perszonalizálja.

New%20york%20times%20cooking

6. Quora: ha kérdése van, akkor először a Quorán kell keresnie és mostantól ezt a táblagépén is megteheti.

Quora

7. Storehouse: Egy korábbi Apple designer készítette azt a történetmesélő appot. A sztorikhoz lehet fotókat és videókat is kombinálni, valamint szövegeket is beszúrhatunk. H készen vagyunk, akkor egy gombnyomással megoszthatjuk a művet az összes közösségi oldalon.

Storehouse

8. Tempo: ez egy okos naptár. Képes arra, hogy az összes naptárunkat a programokkal együtt összeszinkronizálja. Segít az útvonalak megtervezésében és utánanézhetünk, hogy kivel lesz találkozónk.

Tempo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!