Nagyvilág

2012.06.01. 14:34

A rejtélyes bigfoot-ot videózták le a diákok?

Észak-Amerika állítólagos szörnyetege keresztezte egy csapat diák útját egy osztálykiránduláson. Egyikük videót is készített a rejtélyes nagylábúról.

Észak-Amerika állítólagos szörnyetege keresztezte egy csapat diák útját egy osztálykiránduláson. Egyikük videót is készített a rejtélyes nagylábúról. 

Vagy legalábbis arról a valamiről, amit többségük a bigfoot-nak gondol.  A középiskolás diákok Idahoban a Franklin megyei Mink Creek erdőben osztálykirándultak, amikor páran mozgás vettek észre a gerincen. Egy sötét nagytermetű, bundás lény állt a fák között és őket figyelte, ám mire az egyik gyerek előkapta a kameráját, addigra a valami már a fák közzé vonult vissza. A diákok a lény után indultak, és a nyomára is bukkantak. Szó szerint. Ugyanis a diákok készítettek egy fotót egy hatalmas lábnyomról, ott, ahol a bigfoot-a fák közzé ment be.

"Nem tudom mi volt ez. Biztosan nem medve, vagy ilyesmi. Magas volt, széles, és fekete. Nem tudom, hogy a bigfoot volt-e vagy valami más, de az biztos, hogy volt ott valami, amilyet még nem láttam" - nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő diák a helyi sajtónak. 

A nagylábú, vagyis bigfoot (vagy megint más nevén Sasquatch), Észak-Amerika állítólagos szörnyetege. Úgy írják le, mint egy szőrös, majomszerű lény, amik állítólag az erdőkben élnek elsősorban Észak-Északnyugat-Amerikában. A tudósok már elutasították létezését, s nincs is más bizonyíték a lény létezésére, mint lábnyomok és olyan homályos-szemcsés távoli feltételek, mint ez a videó is.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!