Nagyvilág

2012.03.13. 13:15

Képek! Szeretője csinált szörnyet a nőből

Miután a családanya szakított szeretőjével a csalódott férfi bosszúból savval öntötte le a vonzó nő arcát, akinek 86 műtéttel is alig tudtak valamit megmenteni az arcából.

Miután a családanya szakított szeretőjével a csalódott férfi bosszúból savval öntötte le a vonzó nő arcát, akinek 86 műtéttel is alig tudtak valamit megmenteni az arcából. 

Hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot Patricia Lefranc, aki több mint két év után a nyilvánosság elé állt, egy olyan arccal, amit ex-szeretője "teremtett" neki: egy rém arcával.

Patricia élete örökre megváltozott 2009. december 1-jén. A Belgiumban élő anyuka nem sokkal korábban szakított nős szeretőjével, de a férfi, Richard Remes, nem tudta elviselni a visszautasítást és a nevezett napon az utcán támadta meg a munkába igyekvő nőt: savat spriccelt az arcába, majd elmenekült. A kénsav a nő egész fejét és felsőtestét érte és csak a járókelőknek köszönheti életét, akik a sikolyaira felfigyelve azonnal riasztották a mentőket. Patricia Lefranc 3 hónapig volt kómában, ezalatt 86 műtétet végeztek el rajta az orvosok, megpróbálva megmenteni, ami az arcából maradt. A nő, aki szinte soha nem mozdul ki otthonról, ha nem muszáj, most úgy döntött, a bíróság elé áll végre és tanúskodik, ugyanis a férfit az elmúlt több, mint 2 év alatt még mindig nem ítélték el.

 

 

"Elhatároztam, hogy a szemébe nézek és megmutatom a bíróságnak is, hogy mit tett velem. Azt akarom, hogy megbűnhődjön azért, amit velem művelt, hogy rács mögé kerüljön hosszú-hosszú évekre. Tudom, hogy meg akart ölni, bár ez nem sikerült neki, de tönkretette az életemet, egy szörnyet csinált belőlem, és minden reggel, amikor a tükörbe nézek újra és újra átélem azt a napot - nyilatkozta a 48 éves családanya.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!