Nagyvilág

2011.01.10. 22:11

Vádat emeltek a tévés meggyilkolása és kasztrálása miatt a modell ellen

<p>Egy 21 éves portugál modell, Renato Seabra ellen vádat emelt az ügyészség hétfőn New Yorkban, mert őt gyanúsítják azzal, hogy megölte és kasztrálta a 65 éves Carlos Castro tévériportert és ismert meleg aktivistát egy hotelban.</p>

A szintén portugál Castrót a rendőrség szerint a kasztrálás előtt agyonverte a tettes, aki feltehetően a szeretője volt.

Az újságíró meztelen holttestét múlt pénteken kora este egy luxushotelben találták meg a Times Square-en, miután a szálló vendégei panaszkodni kezdtek egy hangos veszekedés miatt. Seabrát szombaton vették őrizetbe, amikor nem messze a hoteltől megjelent egy kórházban sérülésekkel, és az orvosok hívták a rendőrséget.

Seabrát egy pszichiátriai klinikára vitték ezután. A 21 éves férfi a hazájában lett ismert, miután részt vett egy modell valóság-show-ban, és ezt követően hivatásos modellnek állt. Amerikai médiajelentések szerint Renato Seabra és áldozata között hónapokkal ezelőtt kezdődött intim kapcsolat.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!