Nagyvilág

2011.01.11. 13:45

Fejbe lőtték, de kitüsszentette a golyót

<p>Elképesztő dolog történt egy olasz férfivel, akit szilveszter éjszakáján talált el egy eltévedt golyó...</p>

Darco Sangermano két születésnapot ünnepelhet mostantól. A férfi második születésnapja szilveszter éjszakája lehet, ugyanis egészen különös módon úszott meg egy fejlövést azon a napon. Nápoly utcáin - amely köztudottan vad hely tud lenni a szilveszteri ünnepségek során - sétált a férfi barátnőjével, ahol a megittasodott ünneplők közül valaki elsütött egy pisztolyt is. Az eltévedt .22 kaliberű lőszer (5,6 mm) a 28 éves férfi koponyája jobb felén hatolt be, eljutott a szemgödör mögött az orrjáratához.

Csodával határos módon a férfiban nem tett komoly kárt a lövedék és az erősen vérző orrú férfihoz azonnal mentő érkezett. Éjfél után néhány perccel érkeztek a túlzsúfolt kórházba, ahol a férfi, amíg az orvosra várt tüsszentett és a golyó kilőtt a jobb orrlyukán. A lövedék a halántékcsontját repesztette meg, de több órás műtéttel eltávolították a csontszilánkokat. A beavatkozás után a férfi homályosan látott, de az orvosok szerint teljesen visszanyeri majd a látását.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!