Nagyvilág

2010.06.08. 15:10

Agyonlőtte orvosát egy gyógyíthatatlan rákbeteg

<p>Egy 58 éves férfi az Orosz Tudományos Akadémia puscsinói (Moszkva-mellék) kutató kórházában, a kedd reggeli vizit közben végzett korábbi kezelőorvosával, majd saját maga ellen fordította a fegyverét.</p>

Mindketten a helyszínen életüket vesztették - adta hírül az Interfax.


A nyomozás jelenlegi állása szerint az elkövetőnél a szóban forgó kórházban a napokban diagnosztizálták a végzetes kórt, majd gyógyíthatatlanná nyilvánítva hazaküldték. A feltételezhetően emiatt végső kétségbeesésbe esett férfi a térfigyelő kamerák adatai szerint kedd reggel, helyi idő szerint 7 óra 40 perckor lépett be a kórház épületébe, hóna alatt egy zsákba bugyolált, hosszúkás tárggyal.

Korábbi orvosa éppen a reggeli nagyviziten vett részt, amikor az elkövető a zsákból kivett 16-ot kaliberű ismétlő vadászpuskájával közvetlen közelről arcon lőtte, majd a saját hasába is két golyót eresztett. Mindketten a helyszínen szörnyethaltak.

A rendőrség egyelőre sem a részletekről, sem a lehetséges indítékokkal kapcsolatban nem szolgált hivatalos információkkal.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!